Ett tag

Det var ju ett tag sen jag skrev här men så blir det ibland..

Ingenting speciellt har hänt i mitt liv, bara lite omgjort i huset. Jag har varit jätte flitig och målat taken i huset och sen tapetserat. Igår var jag och jonatan till kalix med bamse, gav ettårs sprutan och röntgade hans höfter, armbågar och rygg. Det var ett litet fel med hans högra höft men inget farligt som det var med shakira som tur är.

Sen efter det brumma vi till leilani med jenny och käkade pizza och sen efter det till ikea och köpte en stor växt och hatthylla+skohylla. ville ha en jätte fin tvbänk men den var för dyr och sen har jag inga pengar. =/ men har äntligen nu betalat min stora skuld till pappa som jag trodde att jag aldrig skulle få bort. men jajjemen ;) nu börjar man tjäna pengar ;)

vad skönt det känns att projekt och företagande är bortgjort. blev jätte nöjd med ett VG :) men nu är det bara alla andra kurser kvar! och jag förstår inte hur jag ska hinna allting på den här veckan + nästa. för efter det går vi på APU och det känns det som att jag absolut inte har tid med..... ÅÅÅHHHHHHH hellre skulle jag sitta här i skolan.

aja, nu ska jag gå och göra mitt sista prov i kommunikation!
wish me good luck.
bye

Shakira!

Inte lite fin hon var!






RSS 2.0