onsdag

och snart torsdag och det är lika med nyårsafton! fan vad king lixom.
britta kommer hit idag, hon borde nog vara här när som helst. hon skulle åka buss men tur som det var så var mamma och pappa påväg hit från hpda. så bokka fini =)
det blir nog att jag och britta firar i pajala imån, eller man får ju ännu se vars det bär av ;b

filip kom nu också och hälsa på, så jag ska gå och koka kaffe och bara vänta på min underbara vän! :)

jag lovade ju er bilder på mig och erika, knasiga bilder. men nej det blir inte så just nu, det är nå fel med att ladda upp.

so another time. bye

Tisdag

helgen har gått fort tycker jag!
fredan kom erika, vi drack och fixade oss och sedan for till pajala på krogen =) jenny och några happisbor kom också och överaskade oss. eller jag visste att dom skulle komma men tänkte aldrig till krogen ;) men iallafall, en skit rolig kväll! =)

lördan hade man lite bakis men vafan, vi hällde i oss bärs och sedan for med moster och dom till tresågar här i korpis. drack och drack och tillslut nästa morgon vakna jag upp på golvet under ett bord och undrade vars fan jag höll hus. vi hade tydligen dragit till erikas brorsa på natten och jag hade däckat direkt jag kom in :p fast på soffan då.. inte konstigt att jag hade så många blåmärken på mig när jag hade ramlat ner från soffan :D haha nåja..

söndan hade vi filmkväll hela natten och igår måndan tog vi lite bärs igen =p haha hojja, nu får det fanimej räcka. eller nej, det är ju nyårsafton snart :D king, men jag vet inte alls vars jag ska fara.. erika vill ha med mig till kiruna så fårse hur det blir ;p

nåja, det var allt för mig. nu ska jag gå och äta kycklingen som är klar och sen slå en liten pling till eriiika och höra vad hon sysslar med ;p byeeebyee

haha ni ska få lite roliga bilder sen på oss. hahahahha ;D

Merry christmas

dagen var bra igår, fick fina julklappar =)
sitter nu hemma i min nya morgonrock och min nya dator ;D den är helt king, jag är helt nöjd :)
och sen fick jag lost säsong 5 av jonatan och mycket mer ;p mycket mycket nöjd =)

aja, jag ska fortsätta spela nu spelen jag fick och sen ska jag ringa erika =]

uppdaterar senare ;d bye





Snart kommer tomten

idag har jag vart med filip in till pajala och handlat dom sista julklapparna :) hittade väldigt fina saker till mig själv också menmen har inte råd att börja köpa nåt till mig. =p fick träffa filips syster, mor och farmor och farfar också :D haha

och btw, jessica, linnea, crille och fredde var och hälsa på igår hos oss och det var kul :) hiiihi

nåmen har inte tid nu att skriva, måste hem och städa.. tja0000

11-13

som sagt, fredagen kollade vi idol och käkade pizza. huh vad jag blir hungrig bara jag skriver pizza :S men ja ;p
sen senare på kvällen eller snarare natten så satt vi och spela kort och hade kul :)

lördan vakna jag och jonatan tidigt och for ut på stan, till shoppingcentrumet, ikano. överallt typ :)
köpte ett par jeans, en tröjja, ett linne.. hämtade också ut min nya jacka! for till tamppis och överallt och köpte julklappar ;D vi for senare och hämtade upp tommi och körde han hem och vi for till tobbe och linnea och sötasöta dominic :)

kvällen började komma så vi drog tillbaks till anne och krille och folket kom.. vi käka, basta och drack. men blev dock inge full alls, inte enns lite ;s men tur det för dagen efter mådde jag prima.

söndag morgon satt vi bara och myste på, käka lite julmat som blev över och sedan for vi till jonatans mommo och var där och där såg jag i tidningen att det var bio och då vare en speciell film jag absolut ville se "2012" så vi tänkte att vi stannar kvar i happis och ser den. vi for till nikkala till jonatans pappa och förde lite julklappisar och sedan for vi på bio med nasso, tomas och marcus. filmen var skit bra tyckte jag.. bra gjord :)
sen efter den for vi till deras lägenhet och så åt jag en macka ;D haha..
sen var vi hemma vid 12.

och nu har inte minna tålamodet nåmer att vänta..
så byebyebyebye

sååå kuul!

hahahahahahaha
damp /minna


aa alltså nu äre så här. minna har damp?
ingen aning vad hon fått i sig? hahah :o


okej
jag hittade ingen bild på henne men ni får se henne senare :)


okkkkkeyyy.. nu ska ni få ett till inlägg om min heeeelg =)

Marielund

sitter vi i just nu.. kom hit ikväll, kollat idol och ätit pizza :)
imån ska vi på stan, ska fara och köpa nya skor eftersom min kära hund inte kan låta bli mina så dom gick sönder, så behöver verkligen nya. sen kanske lite julklappar :p

sen senare på kvällen ska lite folk komma hit så ska vi käka lite julmiddag ;D
jeos, så lyder helgen.

nu snart fortsätta kolla idol och ta det lungt.
bye

l e s s

är less som bara den.. jag har slutat halv 12 och ingen skjuts hem. har bara haft ett prov idag och sen inge mer. men tur ändå att jag gick och gjorde det där provet, fick vg :) yey
men snacka om att jag vill ha körkort nu, tänk att kunna åka hem när man vill ;D yeyeye

sitter nu med minna här i badhuset, visste inte enns att det fanns ett rum med datorer och spel osv. ganska fränt ;) hahaa ..

och så vill jag att jonathan ska skynda på sig här i nere i gymmet så att vi kan åka hem med honom :D jag vill hemhemhem..

och idag blire mer bakning. jag bakade igår sånadär drömmar(kakor) och idag blire antingen kolakakor elr sånadär hallongrottor :D mums filibabba ;p


Skaburbian osv

helgen var trevlig, mycket faktiskt.
på fredagen for jag med christoffer till skaburbian och sedan kom erika, minna och johanna dit.. lyssnade på dom och dom var väldigt bra sen drog jag och erika till mig. vi värmde oss lite för att det var så jävla kallt ute när vi hade trallat och sen drog vi till tre sågar :) satt där med jacke, och sen kom matti dit och då blev det att fara på efterfest.. där var det trevligt men tillslut blev jag trött och däckade. vaknade nångång på natten och for hem..

lördan kom erika och min syster till mig.. vi satt och spelade, bastade osv sen drog vi till tre sågar och sen kom det folk och så blev det att fara hem till mig. den natten blev väldigt lång om vi säger så. jag tänkte vid 4 att nu är festen slut, nu sova men nej fick ett samtal och festen var igång igen :D haha jag gick och la mig vid 6 på morgonen och vaknade 10. fick en liten chock av att det inte var samma folk som sov där när jag vaknade upp som när jag gick och la mig. haha.. 

söndan blev en mysdag endast.. kollade på nätet efter julklappar och sen film och besök :)
men yes, det var en trevlig helg minsann ;p

och nu?
nu är det skola igen, blä vad tråkigt. jag har religion nu men vi skulle göra ett arbete och när jag inte var här förra måndan när dom delade in grupper så fick jag vara ensam nu :/ men äh jag klarar det! :)

tihiiiiiiiii nu fortsätta jobba och sen blire väl att fara hem ;D
pusspussspusss

Skaburbian Collective!

spelar idag i korpis! yeah ;)


onsdag

ringde och bokade uppkörning + teorin igår, för jag ska fan ha KÖRKORT!!!! :)
ganska king

och ikväll ska vi se flickan som lekte med elden. =) jeo


RSS 2.0