luleå

idag var klassen + op till luleå på handikapsmässa. träffade jemppis där och min gamla klass det var kul :) sen fick vi dra till stadiiisen :) drog dit med minna och johanna och sen kom madde dit. jag hittade endå ganska mycket om man tänker på att jag var förra veckan i luleå och shoppade. jag köpte en tröjja, ett linne, ett par jeanstights, skor och benvärmare och jag får ju inte glömma min snygga minijacka ;D hehe
och sedan gick bussen hem 4.. så har bara hunnit komma hem och äta lite och ska snart börja kolla andra avsnittet av 90210!!! fan vad bra att serierna har startat! kollade igår första avsnittet av 90210 och av one tree hill. nog är det king! och sen ska jag kolla första avsnittet av gossip girl.. ojjojj :)

ajo fasiken, på fredag ska jag informera läraren vad jag ska ha för projektarbete och vars jag ska göra min apu. och jag vet inte alls :/ förslag någon?


måndag

alltså shit, nu har det gått lika länge igen men jag fattar inte.. jag glömmer bort bloggen helt och hållet.
men skolfotot gick bra. men jag hoppades på att man skulle få tjuvkika lite på bilden så att man får se.. men skit samma, nu är det över :)

jag var inte mycket i skolan förra veckan. haft skit ont i huvvet och på torsdan fick jag ledigt så jag stack till luleå där jag umgicks med filippen, fick med mig lite kläder hem men det var endå lite än vad jag hade trott att jag skulle ha. men det var en trevlig dag i luleå. for även till madde, erik kom och hämtade oss och så for vi till deras lägenhet :) den var fin men vi hann inte vara så värst länge innan bussen skulle gå hem.. resan var väldigt lång hem tyckte jag men istället fick jag lära mig lite om körkortet ;)

ihelg har jag jobbat, både lördag och söndag. flitigt ;) ska fortsätta nu att försöka jobba varje helg så att jag får in pengar,  så att man kanske skulle kunna resa en vacker dag ;p

aouth nu måste jag gå till lektionen.. tjiiing


tisdag

ni får ursäkta att jag inte skrivit på några dagar men jag har inte haft tid. okej.. jonatan och pappa har vart till riga,dom åkte dit på söndag.. och jag skulle också velat fara :p men nejnej :) så jag sov hos mamma undertiden, även hunnit jobba lite och mommo och hennes syster har kommit och hälsat på igår. så vi har spenderat igår kväll i huset och ordnat och fixat så jonatan kommer få en liten chock :p han kommer hem inatt! vad roligt :) och vi har slagit rekord, vi har inte vart utan att prata med varandra så här länge :D jag pratade senast med honom i söndags när han for :p haha men inte så farligt, nog finns det säkert par som vart utan längre :p men det ska bli skönt nu när han kommer, jag hatar att sova ensam :/
jag sitter nu här hos mamma med mommo och asta. jag ska snart hoppa i duschen så mommo får göra en fläta i håret, jag hade tänkt att ha lockigt hår imån.. men vi får ju se hur det blir med de, det kan ju bli åt helvete med håret då imån när jag vaknar :)

jag har skolfotografering imån och jag har inte en blekaste aning om vad jag ska ha för kläder :o om jag ska ha jeans, klänning, kjol?! ingen jävla aning. hujja, jag hatar sånt här. men egentligen behöver jag ju inte bry mig så jäkla mycket om kläderna. men jag ids ju endå inte ha nå skrot på mig eftersom jag kommer att synas i hela jävla kommunens skolkatalog! jag har lust att skita i allting, men så tänkte jag att det är ju sista gången jag är med på klassfoto så! 
och nu är jag jätte trött, jag stannade hemma idag från skolan. jag hade skit ont i huvudet, det hade jag igår också hela dagen..jag borde sovit lite längre idag än till kl 07. men först hade jag inga planer på att jag skulle stanna hemma men sen så ja.. men huh, det här har jag inte tid med nu. jag känner mig så stressig. jag måste in i duschen, fläta mitt hår, hem, fixa kläder osvosv. och så tillslut, välkomna hem min käraste. :)

uppdaterar mer imån. tjingeling gott folk!

RSS 2.0