yey vad kul!

fan vad kul det var i torsdags att rida, jonatan var tillome med och titta =) jag hoppa cody, vilken dröm det var och anna hoppa kurre :p sen bytte vi häst :) men yes, vilken rolig lektion. men usch vilket stort blåmärke jag fick på armen tack vare säkerhetsvästen :( och sen fredan var jag och simma, yes vad jag har blivit duktig. och efter det var jag och anna och körde herta, som bor i korpis :) gick jätte bra det också, mycket pigg tjej faktiskt.

idag var jag och red igen, dressyr med kingen. jiiises vad jag blev kär i hästen ;> så nu har jag två favoriter, cody och kingen och jag har tänkt nu att anmäla mig i hopptävlingen med har ingen aning om vem jag ska ta?! ska provhoppa kingen på torsdag så får man se sen vem man beslutar sig för ;)

en jätte suddig bild på mig och kurre


ett fint blåmärke efter skyddsvästen!


och en bild på mig och herta


och sen kommer det ju klart bilder upplagt från hoppningen på torsdag! :p

hoppla

hittade den perfekta presenten någonsin till jonatan, och det tyckte han även också. "bästa presenten jag fått på alla mina år" ;D lite jäkla glad han blev ;p

idag har jag varit och ridit, fan vad kul. var inte enns meningen att jag skulle rida men sen fråga dom ifall jag ville och självklart! kingen, yes han är min favorit just nu. men ska ändå ha cody på torsdag då det är hoppning och då jonatan kommer med och tittar på =) har även fixat så att jag rider måndagar också, äntligen nått att göra här i skogen. och nu funderar jag på om jag ska ta kingen på helgerna, och det tror jag minsann, så sjukt kul att rida.

var nyss till korpis stallet och hälsa på hästarna, ska dit senare och ta och leda dom och kanske försöka att rida en polle, som aldrig ridits :o haha fårse hur det går :)

men nu blire prommis med min älskling, bamii =)
tja0



hockey

heeeeeehe igår var jag och red igen, och den här gången red jag cody, en riktigt fin en. fick veta att vi ska hoppa nästa torsdag så det ska bli skit kul ;p
efter ridningen for jag fort hem och duscha och sen for jag, mamma och moster till luleå och kolla på hockey. vi hade louge så det var ganska kingit. fan vad luleå var bra igår. 7-4!!! inte ofta man får se så många mål. peter stormare och lassgård var där också :d men missade dom tyvärr för att mamma och moster skulle ut och röka hela tiden ;s dom kom just in i lougen när vi var ute :/ aja, thats life.

var förra helgen också på hockey fast då vare jag, pappa och jonatan, fick sitta då också i en louge. och jag måste säga att det är ju grymt bra att sitta i en sådan, sitta och dricka och umgås samtidigt som man tittar på hockey. och oj vad det finns trevliga människor :)

idag har jag jobbat hela dagen precis som jag gjort hela veckan, finns inte så mycket annat att göra här. jonatan fyllde år igår också men tur att han fortfarande är i turkiet så att jag hinner hitta någon present :D

ne det var tråkigt att skriva, hejdå.



yey

idag har dagen varit king. äntligen fått rida!!!! har velat det hur länge som helst, och idag fick jag :D:D:D:D:D men uusch vad ont jag har i benen =( och mina armar! men jag ska kämpa vidare ;) och det roligaste är ju att det bara är jag och anna som rider i en grupp! yey..

hade velat fara på bion idag också, dendär "puss" men då skulle jag sammanlagt kört 30 mil idag och nej, jag orkade bara inte.

och imån ska jag dra till gällivare också, fara och köpa nya ridkläder, för dom jag har hade jag när jag typ red hos bettan ;D gaaanska för småa :)

förra helgen var ju också ganska king. lördan for jag och jonatan till överkalix marknad efter vi slutat jobba.. hälsade på claus och sebbe när dom jobbade dära. sen bestämde dom sig att följa med till korpis. killarna for och basta hos makko elr så vare tony, i dont know! och jag for till axel och erika och drack vin, och sen vidare mot pajala, römppeviiko (hur det nu stavas) först vare skit lite folk där så vi for och käka och när vi kom tillbaks vare skit mycket folk!
sen kom killarna dit, men det varade ju inte länge.. dom var i så fint tillstånd så att det blev att åka hem igen.
men kul hade man ju ändå :)

och jag är jätte avis på att jonatan och pappa ska fara till turkiet på söndag och ha det skönt medans jag måste jobba här i kylan =( men som tur är så ska jag och mamma och moster till london i november och sen januari elr nåt ska jag och jenny mest troligt åka nånstans ;p jippiiiiiiii

fredde kom nyss hit från kiruna och hälsa på, så nu är killarna i bastun och sen ska vi kolla en film, hoppas nu bara det blir en bra en. jag såg förresten en jätte bra film igår, som jag ska blogga om kanske imån :p

aja nu blev det mycket, skriver imån :))


RSS 2.0