FREDAG! bajlaaa

HEJ
nu sitter ja hos jessixca och är lite fullliis ;)

massa folk är här och snart ska vi på fest! det ska bli kul ;P vi ska bara sjunga lite singstar sen dra ;)

nu anstränger jag mig för att skriva rätt, :D heeeeeeeeeeeehee..........

nu fortsätta vara kanon! hejdå

freeedag

tjaa

idag är det fredag. och har ingen aning om vad man ska hitta på idag. sitter nu i korpis, väntar på att jonatan ska sluta jobba så att vi kan åka till happis :) pappa och dom for igår, jenny med. så igår kom christoffer och daniela på besök. just ja, bea också. vi sjöng singstar och spelade gh :D hehe ;p

vi var ju på onsdan till luleå, fan vad det gick pengar för mig :/ aah, måste fixa lite pengar idag ifall man ska supa. :]


har inget att skriva nåmer. eller jo kanske det men har endå inte tid. måste hinna städa mer innan han kommer hem så att vi kan åka direkt till happis :P hem ljuva hem nikkala ;)

hejdå :D

tisdag kväll

hej allihopa.

vaknade idag med att jenny ringde och väckte mig och sa att hon och pappa var påväg hit. och jag blev jätte glad och helt panikslagen. jag hoppade upp och började städa. sen efter det kom dom. vi satt här inne ett tag och spelade spyro och sen kom christoffer. då bestämde vi oss för att gå ut och promenera och visa henne runt. shakira kom och med idag så hon var helt glad att vara ute och springa i snön! jo det snöade på morgonen så det var snö ute :D hihiii

sen nu ikväll har vi suttit och spelat kort, bastat och sjungt singstar. har fått 3 nya skivor idag ;p najs :) jätte bra låtar också. och nu ser vi film "jack and jill, vs the world" och den verkar vara bra :) så vi ska kolla den klart sen gå och lägga oss för vi ska upp tidigt imån. kl 6 :// vi ska med bussen till luleå imån och shoppa! :) igentligen skulle man ju inte behöva eftersom dom öppnar det stora köpcentrumet i torne/happis.

aja, nu ska jag fortsätta se filmen så att jag inte behöver fråga jenny hela tiden om vad som händer. hejdå och godnatt

måndagnatt

hej bloggen.
ihelg var ju jonatans bror och hans familj här och det var jätte roligt! på fredan tog vi det lungt och det blev en tidig kväll men lördan blev till 4 :d vi spelade alias och sjöng singstar och hade kul :) det blev en lyckad helg.

gud vad tråkigt jag har det :D jonatan har gått och lagt sig för länge sen och jag är inte ett dugg trött och jag har absolut ingenting att göra så såg jag datorn och tänkte direkt internet ;d hehh

idag har jag bara chillat, spelat och sjungt singstar alldeles ensam..sen vid 6 tiden när jonatan skulle stänga affärn så sprang jag dit och bjöd daniela och christoffer på mat :P vi gjorde kött och potatisklyfter och sås ;p det var svin gott!! sen kolla vi en skräck film "mirrors" och den var bra :) bara att jonatan inte vågade se sen så han var nere i vårt rum och kollade en komedi :d haha, han är lite töntig av sig ;)

imån kommer pappa hem och så åker jenny med han också ;D fan vad najs.

undra vad som sker i helg, hoppas något roligt. det är ju halloween och altl! nå man får ju se :)

har ingenting att skriva om igentligen, försöker dröja på tiden här så att man blir trött och får gå och sova. eller så ska jag kolla en film så att jag blir trött, det blir jag oftast när jag ser film på natten. jag önska zelda eller shakira var här, det känns så tomt. okej, jag har ju katten och jonatan men dom sover bara hela tiden :D men tur så kommer ju jenny imån så. det är ju bra :)

nå nu ska jag snoka runt och sen ifall jag är trött så går jag och lägger mig =p hejdå

besök

igår när jag kom hem från skolan var det bara att börja städa..jonatans bror och hans familj skulle komma :)

och sen tillslut kom dom och efter det for min familj till happis och sen tog vi en öl, bastade och sjöng singstar. det var kul :P

idag vakna jag vid 11 och jonatan var och jobbade. han jobbar till 3 och sen ska vi fara ut och visa runt och sen kanske fara till jockfall en sväng och titta ;p och sen kanske ta några öl ikväll :D

det är lov nu också och det är svin skönt!! ska kanske fara till luleå också med nina och så kanske jenny ska komma och hälsa på :) det skulle vara kul. tänk alla mina vänner har typ varit här och inte enns min bästa vän. jaadu ;p så hoppas hon kommer :)

nu ska jag fortsätta umgås här..christoffer kom också nu förbi en sväng :) hejdå

torsdag

hej bloggen.

just nu sitter jag i bibblan och letar reda på fakta om migrationsverket och det suger. :) som alltid.
sen efter det här har jag håltimme till 2 nånting och sen gympa. den här gympalektionen är nog rolig, vi får välja idag vad vi ska göra och förra var också kul då hade vi basket :D

jag har en sönder telefon också. dumma christoffer :( så nu måste jag väl fixa en ny kanske som jag kan ha undertiden min är på lagning. det är bra att ha en telefon.

haha missade bussen igår också så pappa var tvungen att köra ikapp den till sattajärvi, vad skämmit :) alla ba glodde ;p haha.. nåja, sånt händer.. men tack vare min söndriga telefon så hade jag ingen klocka så att jag missade bussen nästan idag också..fifan.

snart är det lov också och jag tror jenny ska komma och hälsa på mig :) och så ska jag nog fara till luleå och shoppa lite med nina ;p

imorgon är det också övningskörnings kurs och jag hoppas att jag får dit mamma och pappa, det är inte säkert för dom ska till happiiiiis och det blir ju så sent ifall dom far imån..

nåja nu blev det stressigt, jag måste jobba..tja0

Jonatans 20års fest

den var bra och rolig. ärligt så hade vi skit kul!

dagen började med att jag var i skolan. christoffer tänkte komma med till nikkala, vi liftade och det tog ett jävla tag innan någon kom och plocka upp oss..eller flera stannade ju men dom skulle inte till korpis.

sen kom vi fram iallafall, vi packade oss allt och sen for vi..vi svängde in i torne och köpte bärs osv och sen hämtade jenny och sen for vi mot nikkala..

jonatans brorsa och sami kom och sen börja vi supa, redan vid 4 :o

sen kom alla. och då var det liv :D linda färgade håret på mig och sen satt vi och spela ölspelet och söp christoffer under bordet :D så han gick redan och la sig vid 10 :) vi dansade och dansade och hade skit skojj..

på natten försvann alla helt plötsligt så jag tänkte gå och lägga mig men sen storma claus och dom in genom dörren igen och så var det bara att fortsätta supa igen :D vi satt till 6 på morgonen sen däcka jag och vaknade upp och gick ner och kolla vid 10 tiden på morgonen. huset var upp och ner och claus, linda och markus låg och sov i mamma och pappas säng och sami på soffan :o då var det bara att börja städa! tog flera timmar..huhu

men jag tyckte ärligt att det var skit kul.
här kommer lite bilder också :)

 
 och mera kommer på pixbox :]
tack jenny för att du hade med kameran ;p

frajdajj

hej.

kan inte prata med någon eller spotta :o var nyss hos tandläkaren och lagade ett hål! och jag fick världens bedövning så jag kan tyvärr inte använda min mun till någonting just nu. och just när det är god mat i skolan idag. bajs då. och dessutom är jag helt blöt, det regnar ute och det är en jävla bit att gå :)

ikväll blir det nog skojj, jonatan tänkte ha ett litet party bara för hans vänner hos mig i nikkala :) och christoffer kommer också med härifrån.

planerna blir såhär att idag efter christoffer också vart hos tandläkaren så börjar vi lifta mot korpis och sen åker vi till happis :) åh jag hoppas verkligen att det blir kul idag :p vad härligt också att träffa alla vännerna :)

alltså gud vad jag längtar tills vi åker utomlands. det ska bli så jävla härligt. åh. :)

nu ska jag ringa camilla och fråga ifall hon har slutat lektionen ännu som jag igentligen också skulle vart på ;) hehe

puss..

söndag

igår blev det sent för mig. vi satt uppe til 12 då det var dags för jonatan att gå och lägga sig. han var "lite" full :) Christoffer for hem och jag gick och la jonatan och sedan gick jag och la mig i soffan och fortsatte kolla one tree hill. nog för att jag sett allt, men kollar om. och den är såå bra :p och sen vid 5 tiden såg jag på klockan och tänkte att jag måste gå och lägga mig :} hehe..

vaknade vid halv 11, steg upp och kollade tv..sen har vi bara suttit framför tvn tills mamma och dom kom hem så gjorde vi mat. så kom christoffer och är fortfarande kvar och ska snart gå och lägga mig i vår säng och kolla någon film. en bra vill jag se, det var länge sen :p eller faktiskt inte så länge sen, på söndan såg vi en bra film. death race. den var bra :)

tänkte gå ut och promenera med hundarna. men det blev ju så mörkt innan dom kom hem. och det är läskigt, speciellt ifall inte jonatan kommer med och det orkade han inte idag. nåja, får väl ta och göra det imorgon.

jag har extremt tråkigt just nu..jonatan och gänget sitter och kollar nån kinesisk dålig film. och jag försöker logga in på msn, men det verkar inte funka så bra :P

aja, har inget mer att tillägga just nu. skriver väl mer imorgon ifall jag har tid på rasten eller när jag kommer hem :)

och föresten fyller älskling 20 år på tisdag :) min lille kille blir stor :D nåja. hejdå ;p

lördag kväll

hej

sitter nu här hemma med jonatan och christoffer och kollar fotboll. och det är tråkigt, vill kolla någon film men inte dom. :/

vi åt också en jätte god middag idag och när vi hade ätit kom då christoffer och joinade oss. och sen dess har vi bara suttit här i soffan och druckit några groggar och jag cider :) jag var nyss i bastun också ensam. det var ju meningen att jonatan skulle vara med. men ensam fick det bli.

på måndag börjar christoffer i min skola och flyttar tillbaks hit till korpis. :) va kul ;p så då ska jag åka med han och hans mamma till skolan. skönt så att man slipper åka med buss :)

nu ska vi kolla skräckis och fortsätta prata med jenny :D hejdå

frajdaj

hallååå :)

idag har jag för första gången vart på svenska lektionen. och dom ska först nu börja läsa om antiken som vi redan gjort :o lite segt här.

javisst. har också hittat min tatuering jag ska tatuera! och den är skit fin! har bestämt mig nu hur den är så nu är det bara att fara och beställa tid. :)

och nu är det helg och jag tror att vi ska börja måla i mitt rum nu medans mamma och dom är i happis så att vi kan sova i deras säng och det kommer bli såå fint..
men nu ska jag chila iväg till grillvagnen och beställa mat :) hejdå


:)

hej

skriver nu igen med min dator, och den är fantastisk tycker jag :p
idag är jag enormt glad. jag åt nyss en romantiskt middag med älskling..jag lagade maten medans han var och jobba. jag tänkte ifall vi ska ha en mysig dag eftersom mamma, pappa och anna har åkt till happis idag och ska stanna där tills söndag :p vad kul :) jag gjorde kyckling och ris och satte fram värmeljus osv. så när jonatan kom hem så överaskade han mig med rosor ;) åh min lilla hampii :p länge sen jag sa så :)

idag gjorde jag prov också i samhällskunskap och jag trodde ju att det skulle vara skit svårt. men så gick vi till datasalen och gjorde ett spel på datorn inom regeringen osv. det var kul :D och det gick bra ;p

har vart för första gången till tandläkaren också idag. FYFAN vad långt det var att gå :o och det var snöstorn också :p DET HAR SNÖAT IDAG OCH ÄR RIKTIGT VITT PÅ BACKEN :D kul ;p fick en chock när jag klev ut genom ytterdörren på morgonen :) heheh

här har ni en bild när jag är ute på min promenad till tandläkaren..

        snöigt? jo jag vet ;)

och här är lite bilder från förra helgen när vi var i aavasaksa ;p

Jesse :)      japp..det var det :) resten kommer upp på pixbox :)

äntligen

äntligen är man inne på internet med sin egna dator. fy fan vad bra..lånade pappas trådlösa dosa. men ska inte säga nånting till min syster för då har hon alltid den :p så nu har min dator för första gången fått uppleva internet ;)

ihelg var vi ju i avasaksa i en stuga vi hyrde. jag, jonatan, nina, mika och ninas halvbror. det var faktiskt jätte kul :) vi kom fram, satte på bastun och började supa :p

jag, jonatan och nina gick till pubben där nere och tog några drinkar :p vita ryssen är ju såå god :]  vi spelade pingis och hade skit kul ;p hihi sen slutade det med att jag däcka direkt vi kom till stugan igen ;p jag skulle natta jesse så somna jag tillslut dit ;)

jag ska lägga in bilder av det direkt jag får dom av nina ;p fina bilder :)

så kom vi hem på söndan, tog bara det lungt, for till crille och jessica och hälsa på på kvällen, beställde mat från leilani och kollade en film. men så somna jag :/ så hann inte se klart filmen. och efter det for vi hem.. tog ledigt idag för att jonatan skulle och göra passet så att allt är klart inför vår resa :)
och sen har jag bara chillat hela dan ;) kollat sex and the city och bara myst på ensam :p nu ska jag och jonatan kolla en bra film och myyyysa! ;p

btw, mamma fyller år idag :) grattiiiis mother.

lördag

hejni

igår var vi till crille och jessica och hälsade på och det slutade med att vi hamnade hos jani och drack, eller jag gjorde inte men jonatan..och så var nasso, elias, ankan, john osv där. pojkarna spelade poker och vi tjejer blitz :p hehe

sen for vi till stan, jonatan och dom andra for till krogen så det var bara jag, jessica, crille och claus kvar i bilen..vi körde omkring, hämtade mat och sen förde hem claus och for och hämta jonatan och dom från krogen och så for vi hem.

vi ska ju nu till finland till en stuga vi hyrt tills imån..vi skulle fart redan tidigare men jonatan har ännu promiller kvar i blodet :/ och mycket också så crille kommer och hämtar oss nu så ska vi fara till nina så får väl hon köra dit :) hoppas det blir kul där borta ;p

nu har jag inte tid att skriva nåmer..skrev bara kort allting som hänt..tja0

torsdag

hej..

jag står nu i datasalen för den här datorn är så hög att man måste stå upp..skulle gärna suttit men fanns ingen plats :)

idag har jag haft samhällskunskap och fick veta att vi har prov nästa tisdag. så då kom jag på att på måndag måste jag redovisa havet och på tisda samhälls och på onsda har vi prov i kerstins ämne och dessutom fick jag en bok av svenska läraren jag ska läsa ut till nästa vecka + att jag har historie frågor som måste göras! jag har skit mycket :(

aja, sen efter det hade vi kerstins lektion och vi kolla en film om att barnen gör kläderna från t.ex china osv. det är dom som står där hela dagarna och bara syr osv. taskigt värre..

nu har jag håltimme..spelade blitz nyss med marianne. men tyvärr så orkade hon inte spela mer, hon har så ont i magen. och förresten jonatan ringde på morgonen och fråga varför jag har fått ett litet grönt paket och det var ju blitz som hade kommit :D ååh :) han sa att den kommit iförrgår redan men glömt att berätta..och jag som längtat efter det så har det funnis nära mig hela tiden :D haha ..om en timme ska vi iaf gå till gympan och idag har vi innebandy :p

kollade föresten jätte mycket av sex and the city säsongen.. åh, den är så bra :) och tänk endå om man kunde ha sådana vänner........

aja nu kom marianne tillbaks så nu ska vi väl göra nånting. tja000

onsdag

kära blogg.. ;)
idag är det onsdag och det betyder att det snart är helg igen. jag tycker allting går så himlans fort ;o
idag har jag bara haft kerstin hela dagen och kl 2 har jag historia. åh jag hatar redan det! inte ämnet hatar jag men det är det att jag känner inte enns en enda person! vet inte enns vilka dom är och det förstör det här. jag vill inte gå :/ och dessutom har jag lång lektion idag ..på måndagar har jag bara 40 min och idag lååång! nåja nog med det.

idag åker mamma och pappa till nikkala och det betyder att jag och älskling är ensamma idag..eller okej, anna är hemma men henne struntar jag i (: vi ska nog bara mysa och kolla film..kanske dra en runda runt byyn med hundarna..eller jag vet inte alls ifall dom också åker med dom till nikkala. nåja annars blir det väl bara vi två runt byn då ;) hehe..

Jag höll på att missa bussen på morgonen. och det har aldrig hänt!! den kommer till bussstationen halv 8 och väntar där tills 20 i..och det är då jag alltid kommer typ. det är alltid nått jag glömmer hemma så att det tar lång tid men endå brukar jag hinna..men inte idag, jag sprang dit bakom och såg att den just for iväg..så jag sprang bara ner till affärn och ut på vägen så kom den där :p det är bra att jag kan hoppa på där också ifall jag missar ;p haha gud vad jag har tråkigt samtalsämne men jag vet inte vad jag ska skriva. har bara sprätt i mina fingrar och vill skriva nånting :D

nåja, igår vi på folkan och lyssnade på en föreläsning om en kvinna som har autism och det var faktiskt intressant, men långtråkigt. sitta på en hård stol i 2 timmar :o hur orkar hon igentligen bara stå och prata?!

jaja, nu börjar jag lektionen igen! tjingeling

RSS 2.0