nationella + poker

hejsan :)

idag hade vi nationella prov i engelska och jag kan meddela er om att det gick skiiit! huhu..
efter det hade jag ont i huvvet somfan så jag for hem ..och så har jag bara legat och kollat o.c..har nästan sett klart sista säsongen nu :)

och efter det for jag och jonatan och förde min skoter till leipijärvi till mammas morbror, den ska stå där över sommaren. finns inge plats här hemma så :p

och så vid sju tiden for vi till jani och spela poker :D haha fyfan vad jessicas man crille har tur ;D vinner hela tiden :D jenny kom också förbi där och hälsa på, men hon var inte länge för hon skulle och basta. Kom hem därifrån nyss, min man hade så otur i poker så han ville hem så här tidigt, annars brukar det alltid vara till typ 2-3 på natten, som t.ex igår.

vi var igår hos jonatans brorsa och spelade, gick väl sisådär bra..haha jo förresten måste skriva att när vi körde hem vid 2 tiden på natten så mötte vi en snubbe som gick där på e4an alldeles ensam utan några reflexer elr nått :D det enda han gjorde var att när vi vejjade undan från honom så tog han kort :o så blixten störde oss som fan så vi vände och frågade vad fan han höll på med..så sa han bara att "jag e torrist!" :D hahah..
jamen så for vi hem iallafall och då var inte mamma glad på mig eftersom jag hade skola idag :)

jamen nu ska jag nog kolla lite o.c med stumppan min, för han ligger här brevid och gnäller att jag ska gå bort från datan! :D

så pusselipusspuss och imån äre valborg!!!! :)

söndag, barnkalas igen

godkväll..

gårdagens kväll var inte så lyckad som jag trodde att den skulle bli. jag önskade verkligen igår att natten skulle vara över!! men inget man kan göra åt nu :) det går väl bättre på valborg får man hoppas på :D

vaknade idag vid typ 12 så låg vi kvar ett tag i sängen och myste sen så käka vi osv och så gick jag och städa bilen och sen for vi till seskis och hämtade linnea & tobbe och for till julias 1 års kalas :) men när vi kom dit låg hon och sov :p hon hade fått feber :/ var där till typ 5-6 och så for vi och förde dom till seskis igen och så kom vi hem ti mig och käka lite och nu sitter jag och väntar tills jonatan har bastat klart så att vi kan fortsätta kolla o.c :D men jag tycker o.c inte är lika bra nåmer :/ är på fjärde säsongen nu!

sen ska jag gå och basta & forsätta kolla mera o.c :)

nu hejps.

skit!

okej kvällen blev inte precis lyckad. den blev SKIT!!!!! tror nog aldrig att jag har haft sån tråkig kväll :o nåmen, hoppas man får bättre lycka nästa gång..
fifan jävla idiot! hejps.

lördag = barnkalas & dricka bärs! :D

hejjjjjj

vi vaknade på morronen ganska tidigt för fredde ringde och sa att vi måste komma och hjälpa dom att dra upp bilen :D så vi for till seskis sen på barnkalas som vi även ska fara på imån också..ja men sen så efter det for vi hem och så kom john och ankan så for vi till stan och hämta bärs m.m..

och nu sitter vi hemma hos mig och jag har just börjat dricka..

vet inte hur kvällen kommer att se ut så jag skriver nog mer imån ;)
pusshejs

freeedaak!

hejjj

min kväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig..hade tänkt att ha lite myskväll men nej så blev de inte..
vi fick börja med att köra pappa, mosters kille & jani till dendär vägkrogen i sangis..
och sen när vi just kom hem så ringde fegge och fråga om vi kunde hämta två tjejer från stan..såjavisst det gjorde vi :) och hade faktiskt aldrig trott att det var ann-sofie och hepo vi sku hämta :o :D nåmen så körde vi dom ti sangis och så tog vi med pappa och dom hem..och nu sitter dom här nere och ölar och skriker somfan :D fast dom inte igentligen borde göra så eftersom mina kusiner som är barn ligger och sover här, och det hörs ganska så bra dit ner.

har inte gjort något speciellt idag..bara vart i skolan och sen ut med hundarna, tog en ganska lång runda idag..har börjat gå nu varje dag med dom :) ganska trevigt ändå :p

nu kom älsklingen min hit bakom mig =) han vill börja se film och så ;p
så ska nog bege mig till sängen och börja kolla någon..

tjingeliiiiig :) puss i love jonatan!!! <3


......

hej

vi for aldrig tillbaks dit till jessica & crille.. vi åkte till stan i förväg och dom skulle komma ett tag efter oss men efter vi snurrat runt stan en timme så ringde vi till dom och så sa crille att han var tvungen att jobba lite..så vi åkte hem igen och kolla o.c..sen gick jonatan och eldade utebastun och så hade vi bara en hemmakväll med mina föräldrar.

nu sitter jag i datasalen och letar fakta om allergier, ruski tråkigt ämne men jenny ville ha de..och de sku vara ett parjobb så. men lite intressant kan det ju vara :) Det är sista lektionen nu för mig, vi slutar alltid tidigt på torsdagar & fredagar som är ruuuski skönt ;d

och nu har vi tydligen letat klart så nu ska jag gå tillbaka till lektionen och fortsätta ha den i ca en halvtimme till.
JENNY ÄR ALLLLLLTIIIIID SÅ STREEEESSIIIIGGGG!!!! åh, så nu måste jag springa efter henne..

cya.

en fin torsdag

hallåj. vilken fin dag det har vart :) både för mig och vädret. eller nja, inte morgonen men resten :)
vaknade efter 7 hos jonatan, var skit trött. vi kom hem till han vid 3- halv 4 fan :o dom hade suttit och spelat poker hos jani så, det var meningen att jag och jessica också skulle spela, men hon for hem medans jag låg och sov på soffan :D så vi satt där iaf till 3 tiden och sen for vi och sov..så det var ganska tungt att stiga upp på morgonen. nåja, jag for hem och duschade osv sen till bussen. men såklart så for ju bussen just iväg när jag kom där :/ så det var bara att tralla hem igen. mamma blev lite arg på mig att jag hade missat den så vid 9 tiden körde hon mig till skolan så hade vi just slutat lektionen och så vare ruski lång rast för det var cykelkonditions test men jag hade inte rätta kläderna på mig precis ;p

så satt och vänta där med jessica tills vi börja och sen på lektionen gjorde vi inte ett piss. eller vi fick skriva på en lapp till varandra nån kommentar om personen. och sen slutade vi och det var för dagen.

så gick jag till teukka för jenny var där så satt jag där ett tag sen tralla jag till jessica och där åt jag och crille billys pizza, och så lekte jag duktig och diskade och städade köket :D. så åkte vi till nikkala för crille skulle byta nå däck så :) 

och nu sitter jag här hemma och har nyss bytit kläder och ska snart börja gå mot crilles familjs hus! :D 
och sen när jonatan slutar jobbet så ska vi fara tillbaks till j & c och käka smörgåstårta som jessica har gjort :)

nu hejppaaa!

en tisdag

hallåj.

vi for till mommo på lördan men jag fick aldrig med mig mitt fina sminkbord :/ hon sa att jag först får det när jag flyttar hemifrån.. men jag vet inte om jag vill ha de nå mer :D har hittat ett annat fint faktiskt. men får se hur jag gör :) ja iallafall så for vi till mommo och där träffa jag lite av min släkt + en person som jag inte träffat på länge :) och sen senare på kvällen så for vi vidare till boden och stannade hos min moster ett tag och kolla lite tv och käka chips osv ;p och så for vi hem på natten. haha jonatan råkade ta med sig min mosters bilnycklar också :D hoppas dom hade nån reserv ;p

Igår så tonade jag och jonatan bilrutan ;D blev ganska perfekt faktiskt och så lyssna vi en skiva mamma har fått av en spåtant som handlade om mitt och mammas liv! ganska intressant, och jag tror faktiskt att det kommer att bli så av mitt liv. det är så jag vill ha det iallafall. vi får ju se ;) hihi..

Just nu sitter jag ensam här i datasalen, eller inte ensam men inte med någon vän. jag tappade bort jenny och nadja och jessica gick på lektion, så tänkte att jag går hit då. har inget annat att göra så vafan.
Ojj nu kom jessicas klass hit :D men jessica fattas? hon kanske kommer snart :)

Jenny fyllde föresten 17 hela år på söndan, hon fick en fin lampa av mig :D så jag och jonatan for dit och käka tårta och så fick jag träffa deras söta valp, Valkyria heter den! ruski söööt liten en. ska nog också ta och skaffa mig en. jag vill också ha en valp, dom är så söta. nog för att dom är ganska söta när dom är stora också men sötare när dom är småa ;D 

Fan vad skönt också nu när sommaren kommer, längtar som fan tills jag fyller år!

ojfan måste draiva, ska på matten och se hur det gick för mig på provet igår, men garanterat att det endå gick skit. det  var seriöst fan skit svårt.

hejsvejs.:)

frajdaj!

hallåj, sitter nu i datasalen med min klass och renskriver min uppsats. och idag är det fredag! undra vad som händer..vi ska iallafall fara imån till min mommo och hälsa på :) och så hoppas jag att jag får de där sminkbordet som hon har lovat. det är skiiit fint :D

har bara en lektion till sen slutar jag för idag, vad skönt med korta dagar..och det är fint väder idag också så idag får jag hoppas på att fara ut med skoter..det går ju inte så länge till att fara ut på isen så jag måste passa på..

ne nu har jag inte tid att skriva mer..skriver säkert sen senare :)
 
hejsvejssssss!

Jah..

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår..vi for till stan för jonatan sku spela poker och jag for till jessica och bara tog det lungt. trodde det sku bli en tidig kväll men nej det blev det inte..var skit trött på morgonen men klarade nog endå av nationella :) som tur var..

Idag har jag inte gjort ett piss typ. Jonatan kom och hämtade mig 11 och sen har jag bara typ kollat o.c och chillat..vid fyra tiden for vi och hämtade Jesse från dagiset och så for vi hem till mig och vaar tills nina och dom kom och hämtade honom och efter det har vi bara ätit och inge mer. Tror iallafall att den här kvällen blir en tidig, är ganska trött nu och har skit ont i magen :/ huh, jobbigt som fan.

Jonatan ska fara och tona sin ruta nu och då ska jag fortsätta kolla o.c som är bäst! så äre.
så tjingeling.

hej igen!

har så tråkigt så skriver igen för idag :) Det blev aldrig att fara med skotern :/ min pojkvän orkade inte, han sa att han var helt slut. nå men det ser jag nu iallafall för han ligger här brevid mig och sover. såg nyss ett till avsnitt av o.c :D fan vad det är bra seriöst :) ska fortsätta kolla när han vaknat, för nu äntligen är vi på samma del. annars är jag alltid 100 delar före honom..

vet faktiskt inte vad som händer ikväll.. blir väl att bara ta det lungt, har nationella imån så...och så ska jag ringa och gratta min mormor :d hon fyller 60 idag! så ska dit ihelg och fira lite :) heh..

kommer inte på nå mer att skriva, nyss hade jag skit mycket att skriva men inte nu nee...så hejdå

hallåh

nu ska jag äntligen börja skriva här. sitter nu med jessica här i datasalen, har vart på såntdär feriemöte om sommarjobb. och har bestämt mig att den här sommaren ska jag börja sommarjobba! nog för att jag gjorde de förra sommaren men då var jag extremt lat! men den här sommaren ska jag skärpa mig :) 

ganska fint väder det är idag, ska nog kanske fara en sväng med skotern, om nu nån annan också ska. det är inte så roligt att fara själv..nåmen ska höra iaf med min man ifall han vill. så kan ju han ta pappas nya pärla som är jävligt snygg ;p

vet inte riktigt vad jag ska skriva, eller jag kan berätta att jessica är jävligt bäst! puss på skinkan gullet :)

nu gå och äta elr nått! tjingeling

RSS 2.0