måndag

hejheej

på fredan var jag ledig och stannade hemma..vaknade endå på morgonen när jonatan skulle upp och jobba! stannade kvar i sängen och kollade på sex and the city serien. sen for jag och jobba lite sen for jag och mamma och pappa till pajala till banken, sen och köpte målarfärg och sen till sportaffärn och köpte skor och så hitta jag en varm jacka också :D pappa köpte en jacka till han och jonatan också och mamma köpte skor och byxor ;p och så hämta vi ut sen dvdn som jag väntat på och sen for vi och käka på frasses :p sen hem igen..

lördan tog vi det bara lungt, kollade film och myste. jonatan somna i en film som vi såg på kvällen och då passade jag på att kolla lite mer sex and the city till 4 på natten :o och igår vakna jag vid 8, var helt död och så for vi på dop i gunnarsbyn :) simon och klara döptes, ååh dom är så söta :p efter dopet var klart gick vi och fika och sen åkte vi till mommo :) det var ett tag sen man var där och så tänkte jag hämta mitt sminkbord :) det är jätte fint men jätte gammalt också..mommo hade haft den när hon var ung så ;p
sen stanna vi i överkalix och käka och sen hem och satte på en film "varg" hette den och den var väl helt okej. och sen somna jag, var helt sliten.

nu har jag bara en lektion till av dagen och det är skönt. har haft gympa, men var inte med på badet så vi fick spela pingis ;p och sen hade jag historia och matte och nu sitter jag i bibblan medans dom andra är på svenskan. har bara nu oves lektion och den är chill. vi har idag redovisning men synd för mig då, jag har böckerna hemma =D hahaaa

beställde nu också blitz kortleken så att man kan spela hemma också det roliga spelet, synd bara att ingen kan det hemma men får väl lära alla :} nu ska jag fortsätta snoka runt. tja0


torsdag..

hej och hå.

igår var jag ledig och det var mycket skönt! eller jag hade hemma studier..
vaknade då vid 10, hoppade i duschen..gick och jobbade lite i affärn, eller hjälpte till :) sen såg jag också att jag hade fått min dator och den var myyyyycket fiin! inbygd webcamera och de :) så satt där och fixa lite med datorn sen for jag med anna till bageriet och var där ett tag och tittade på när anna och minna höll på att göra fina tårtor :) så jag bestämde mig för att jag ska fixa en tårta när jonatan min lilla älskling fyller år :) den ska vara fiin! så var jag iaf där ett tag tills jonatan ringde och fråga vars jag var så for jag hem och käka och sen for vi ut på elljusspåret, bara jag och jonatan och hundarna..den var mörkt! och läskigt..helt svart med några lysen :p jag höll på att babbla hela tiden så att det inte skulle vara så läskigt :D hehe..

nu är jag iaf i skolan och har haft samhälls och har nu kerstins lektion, är bara på rast! vi ska kolla film nu iallafall..och sen efter det har jag slutat för har inga gympakläder med idag. så jag hoppas hoppas bara på att någon kommer och hämtar miiig! vill hem. som vanligt då :) hehe..

nu ska jag iallafall gå på lektionen igen och kolla film..tja0

tisdag

jag for inte till folkan igår. jag orkade inte ;s men så istället överaskades jag av jenny och camilla som kom in i bibblan och sa att vi skulle en sväng med ove till en pelletsfabrik tror jag. det var sånt där gruvarbete som visades..

nu sitter jag i datasalen och jobbar med havet..men jag fattar ingenting så mamma ska få hjälpa mig med det här.
Imorgon är jag ledig fyfan vad skönt!!!! kerstin är inte här så ;P men så kom jag på att jag har ju börjat med historia. men jag ska skita i den imån..klart jag är hemma än kommer hit till skolan och väntar på en lektion som börjar kl 2..

har inte tid nu att skriva riktigt..skriver mer sen! tja0

goddag

det blev faktiskt en lyckad kväll på lördan, eller tills jag somna iallafall ;)

linda och tommi kom och jag och linda börja dricka och bara snacka..sen kom jenny och tess med tess pojkvän :) vi började spela ölspelet och det var skit roligt faktiskt :d haha fan vad man fick garva ;) det var skit kul...sen kom jonatan och dom in från bastun så börja vi göra oss iordning och sen stack vi ut till stan..där somna jag tyvärr :) haha vi var inte så länge ute, det blev ganska så tidigt, typ vid 1? :D heheeeeeeee men det var skönt att gå och sova :)

på söndan for jag och mamma till stan och shoppa lite ;p fast hittade ingenting till mig :/ eller jo, tapeter faktiskt. fina också..måste bara fara och köpa färg nu så att man kan börja måla och sen sätta på tapeten, ska ha en fondvägg :)

och sen när jag kom hem därifrån for jag och jonatan till stan igen och hälsade på anne och krille..var bara ett tag där sen for vi till ica m..och köpte en o.c säsong..för mamma hade sånadär rabattkuponger..sen for vi till fammo och käka och sen for vi mot korpis....ah vad jag var trött och hade bakis, skit jobbigt att sitta i bilen då :/
när jag kom fram spelade jag och älskling bingolotto och sen strykte jag mina gardiner och hängde upp dom :) men jag tyckte inte att dom var så fina :}

och nu sitter jag här i skolan, har faktiskt vart på första historie lektionen idag också och det var inte kul! blablabla!

nu har jag håltimme och sen ska jag gå till folkets hus och kolla på något :d dom andra har redan gått nu på svenskan men eftersom jag inte har svenska så är inte jag där. ska messa till jenny ifall hon kan komma och möta mig :)

tja0

lördakväll

hallå..

det blev att dricka idag..

vi var nyss också och käkade på anders kök och bar med mamma och pappa :) det var gott..
och nu är vi hemma, jonatan är ute med pappa i bastun och jag sitter här inne och väntar på linda. :) så ska vi väl börja dricka, fårse vad som händer senare :)

puss

hem ljuva hem

igår på kvällen kom john och angelica till korpis och skulle hjälpa jonatan att sätta igång bilen..vi lagade mat och hade mysigt tills 11 på kvällen då vi börja åka mot happis :) jag var skit trött och sov i bilen..när vi kom fram till happis for vi till seskis och hämtade linda och tommi och jani från linnea och tobbe..där vart det en liten fest :)

idag vakna vi vid 11 och steg upp och käka frukost och for till affärn och sedan och hämta linda och tommi så for vi till john och snacka lite och sen blåste vi mot seskis..där kolla vi film och umgicks..

nu sitter jag och jonatan här hemma hos mig och det känns jävligt skönt att vara hemma!

har ingen aning vad vi ska hitta på ikväll, antingen blir det att supa eller ta det lungt..vet inte alls :)

nu ska vi tror jag fara till jani..tja0

jävla skit

den här dagen är då fanimig skit!!!

hejhej

hejhej, hemskt mycket hej!

idag på morgonen hade vi en partiledare här och pratade och så fick vi ställa frågor, lite intressant endå :} sen hade vi kerstin och vi gjorde ingenting, vi gick till bibblan och spelade blits :p så fick vi veta vilken äcklig mat det var idag i skolan så jag och jenny gick till frasses och käka ;P fast stripsen var jätte äckliga, hårta och brända :s huj
vi var inte dom ända som tyckte det var äcklig mat, det var ganska många som kom till frasses ;p

på hemvägen gick jag förbi affärn som vi beställt hemmabion av och han som lovade att han skulle komma nu i veckan. så sa han att han kommer med den först på söndag :s aah..hoppas jag får min bärbara dator snart :) åh vad roligt, jag saknar faktiskt att ha en dator. :)

nu har jag håltimme, dom andra har engelska..spelade nyss blits med jenny för hon ides inte gå på engelskan, men blev så snurri av det spelet så jag gick hit och skriver lite grann ;p det är ju kul att ha lite att läsa sen en längre tid fram :)

sen kl 2 tror jag så har vi gympa :/ orientering ;p ska gå med jenny och camilla så går det fort :p

har faktiskt ingenting vettigt att skriva. så så...ska gå och spela mer blits nu (:
hejdåhejdå, hemskt mycket hejdå!

jo det är..

jaha..sitter ännu här i skolan.
jag ringde till jonatan men han hade inte tid att komma och inte mamma och pappa heller pga ett ica möte. fan vad jag längtar tills jag har körkort!!! men lite dyrt att åka 10 mil varje dag isf :o heeeeeeh.

nämen allt suger, jag vill hem! har ingen lektion nu heller, eller jo jag har. styrketräningen men den är skit så jag har slutat gå dit. jag ska byta till bild tror jag :) mycket roligare..

och nu känner jag mig så bara ååååååååååååh, är less på allt och alla just nu ;s vissa här är så "roliga" ;s ah

madde kom faktisk på en bra sak idag, ifall jag flyttar tillbaks så får jag ju inackorderingstillägg elr nåt sånt? eftersom inte vi bor där nåmer? det borde ju funka :} fan vad najs och då kanske jag kan bo i en lägenhet :]

jag borde sluta drömma för jag vet att det endå aldrig kommer att ske. jag vill inte lämna jonatan här..får väl antagligen stå ut med den här skiten.

bara en jävla timme kvar tills bussen går. kan inte tiden bara gå skit fort? :D ååh jag vill hem och bara ligga och vila i sängen och kolla på film..jag mår fortfarande inte bra. mår ännu helt sjukt illa :/

men en sak som muntrade upp mig nu var att pappa sa igår att han beställt en bärbar dator till mig :D åh fan vad bra..får väl den i slutet på veckan :) och säkert idag kommer vår hemma bio också så att jag kan se alla brända filmer ;p

ska ringa ett samtal nu! hejdå

dålig dag?

hej

huh känner mig jätte konstig. jag mår illa + kallsvettas :/ vet inte alls vad det ska betyda. jag vill hem iallafall..känner mig ruski yr också men inte en chans att nån skulle hämta mig :s

det var jätte dålig mat i skolan idag också nog för att jag brukar älska den maten, korvsoppa men den här skolan korvsoppa suger. tog en tugga och sen hamna de i sopen.

igentligen har jag inte tid att sitta här och skriva, jag börjar snart. men medans jenny och dom sitter och spelar blits så sitter jag här..jag var nyss med men började må så jävla skit att jag inte såg nånting :o

aah jag ska ringa jonatan nu! hejdå

helgen

hehe det var jätte roligt då på torsdan ;p vi skulle ju försöka fixa skjuts hem så jag och madde börja gå och gå ut från pajala och vi kom långt då jag äntligen vågade lifta :d bilen åkte först förbi och sen stanna den så fick vi skjuts :p hehe
vi bestämde oss också för att fara på bio men vi fixade ingen skjuts först för alla är så "upptagna" men sen tillslut kom jonatan med :) vi for på arn och den var skit bra faktiskt..(: lite sorlig menmen :d

på fredan bestämde jag mig att inte fara till skolan, hade bara matten och jag ides inte gå på bara en lektion så jag tog hem boken och jobbade hemma eller så sa jag iallafall till läraren :p jag och madde bara chillade den dagen, gick ut och gå med hundarna osv..sen passerade vi hästarna och ååh vilken lust jag fick av att rida så vi bestämde oss för att gå och fråga om vi fick..så vi förde hem hundarna och gick till gubben ;D det var lite skämmit men han sa att vi fick :) så lördag morgon gick vi till stallet och jag började rida herta och madde börja leda den andra fina svarta hästen som jag inte kommer ihåg namnet på :) man fick rida barbacka pga av sadeln dock inte passade ;p alldeles för liten för stora herta..men det var som en dröm att rida henne, en sån stor nordsvensk :) man fick typ sitta i spagat :P vi gick till en liten gammal hockeyplan och red runt där och sen fick madde rida och jag leda..det var faktiskt skit kul :) bara att jag hade jävligt träningsverk i låren nästa dag ;p

sen när vi kom hem for madde hem till nikkala med mamma och pappa och jag och jonatan stannade i korpis :p vi hade rätt mysigt endå, bara vi två..det var länge sen det bara var vi två en lördag :} vi kollade film och åt gott!!

igår söndan kollade vi också bara film hela dan tills mamma och pappa kom hem så började bingolotton så börja vi spela ;p jonatan vann 100 kr och jag var så nära att vinna 1000 ..men nejnej, har alltid så jävla otur..

nu sitter jag i skolan, i bibblan och väntar på att jenny och camilla ska sluta lektionen..var nyss på idrotten, vi hade orientering och även om jag hade gjort de förra året fick jag endå gå med ettorna! men skit samma, lite uppdatering ;p

kl 12 börjar jag matten och sen kl 2 har jag karaktärsämne och sen slutar jag och då ska jag heeeeeeeem och kolla sex and the city boxen som jag beställde :) men det känns som att jag aldrig har tid att kolla den. för jag kommer hem halv 5 och då är jag svinhungrig så äter jag och går ut med zelda och shakira och sen kommer jonatan hem och han vill inte se sex and the city och då får jag inte kolla :s måste typ kolla när han sover eller nåt ;p

nu har jag ingen aning vad jag ska skriva om eller jo att jag vill att madde ska komma hit! det var så roligt när hon var här :D hade äntligen en vän som jag känt i 100 år i min skola, i min klass brevid mig :D man kunde snacka som man inte kunde med dom andra. ;p tur att hon glömde bil böckerna hos mig så att hon måste komma och hämta dom :D hehe

och nu ska jag fortsätta kolla pixboxen, tja0

torsdag

tjaaaaaaaaaHH

igår kom jonatan hem och det var kul :) det kändes skönt att hålla om honom och vakna vid hans sida med en arm runt om mig..skönaste känslan, att vakna brevid den man älskar! :)

idag kom madde med till skolan igen och det är jävligt kul.. på morgonen hade vi samhällskunskap men vi behövde inte vara så länge för vi hade skolfoto kvart över 9 och sen nu har vi kerstins lektion men vi gör ingenting, vi skulle göra någon uppgift men vi sitter istället här i bibblan på datorn allihopa ;D och nu efter den här lektionen har jag slutat. yes, va kul då :o bara så dumt att det fortfarande inte går nån jävla busshelvete ;@

så nu ska jag försöka fixa skjuuuts. byebye


onsdag

hej

igår när jag vakna var jenny borta, hon hade fart till skolan så ringde jag madde och bad henne komma så for vi till stan med vespan och shoppa lite, hittade 2 tröjjor och ett par byxor :) när vi var utanför seppälä stog några turkar och glodde på oss och börja äta glass och börja slicka på skeden och ruski stirra på oss :s hujj..sen for vi hem med en stor jävla kasse med grejjer i :p och kallt var de!

vi börja packa hemma hos mig och sen ringde jag fredde och fråga ifall han kunde köra oss till e4an och det kunde han :)

vi hoppa på bussen och när vi kom fram till töre så skulle vi ju byta buss men det kom inte en på jävligt länge, typ 40 minuter :o den var försenad..där stog nån idiot också och glodde på oss hela tiden :s men sen kom bussen iallafall och vi åkte till korpis..

när vi kom fram käka vi och börja kolla en film så somna vi :)

vi vakna idag vid 7 tiden och for till skolan, madde följde med mig idag..och det är ju bra :)
vi har endast en och samma lektion idag hela dan..lite tråkigt..sen på lunchen ska vi gå och kolla oss runt lite på torget osv :) och idag är det äcklig mat. ;s
och idag kommer jonatan hem :)

nu ska jag fortsätta göra mitt jobb som jag igentligen skulle göra. TJA0

p.s i love you. :)

godnatt måndag

elr inte riktigt ennu ;) hehe..

idag for jag med jenny till min gamla skola och det kändes faktiskt riktigt skönt! för där trivs jag, skulle vilja tillbaks men inte mycket man kan göra :/

senare vid 12 tiden kom linda till skolan och erbjöd mig komma med till jourlivs för att köpa cigg och det gjorde jag ;p men det blev inte bara jourlivs utan vi gick till torne överallt och sen till frasses och käkade och sedan till teukka och därifrån kom tommi och hämtade oss så for vi till nikkala och hämtade min film som jag lånade igår och tillbaks till stan igen och lämnade tillbaks den och hyrde en ny..

när vi kom till nikkala igen for vi hem till mig och börja laga god mat, kött och potatisklyftor och det var skit gott :} och sen börja vi kolla filmen jag hyrde och det var faktiskt bra, och nyss slutade den och så for tommi och linda hem :)

jenny var nyss i duschen så nu ska vi börja kolla en ny film! fast en rolig ;p

och imån åker jag hem till korpis ;p walla..tja0


godnatt söndag

hej.

när jenny kom hem for jag till fammo och käka och sen med jenny till hennes arbete och det var ju ganska så roligt arbete hon har, ruski onödigt menmen :) sen efter det åkte vi med agneta till stan, hon lämna av oss på elgiganten så gick jag och kolla om det fanns nån bra serie och köpa men ickesanicke, jag hitta ingen :/ men ska gå igen imån och kolla :p sen efter det for vi till ica och köpte mera hårfärg för det blev lite fläckar från sist..sen ringde vi verro och stack dit och bara satt och snacka och sen körde hon oss till netto så gick vi till candyworld och hyrde film och så kom teukka och hans kompis och hämta oss och förde oss till max så käka vi sen kom dom och hämta oss igen och så kom jennys mamma och hämta oss...

nu sitter vi här hemma hos mig, har nyss kollat en jätte bra film, men lite sorlig. ://
Jenny är nu i duschen så snart ska vi väl hoppa i sängs :) så bloggen, vi syns imån ;) tja0

p.s i love you

hej

på fredan kom vi till nikkala, vi for till john och grilla, basta och färgade håret allihopa :D men det var bara på mig som det syndes på :) hehe och sen for vi ut och drack, men det blev skit sent..så jag började dricka och sen orkade jag inte mer, tappade lusten och somnade i baksätet och så for vi hem.

igår var vi och käka först på morgonen med jonatans bror i torne och sen for vi hem och så gjorde jag mig iordning och så for vi till seskis och hämtade jonatans syster och hennes 2 barn så for vi till jonatans brors barns kalas :) sen hela kvällen var vi hos jani och kollade fotboll och så for vi en sväng till stan och hämtade jonatans telefon som han glömde på kalaset..och så for vi till jani igen om börja kolla en film men både jag och jonatan somnade så vi for hem och sov ;p

på morgonen vaknade jag vid 7 och hjälpte jonatan att packa så for han mot korpis och sen till flygplatsen :/ så nu sitter jag ensam här i nikkala och gör inte ett skit, väntar på att jenny ska komma från stan så att vi kan göra nåt..

såg nyss filmen "p.s i love you"..fyfan vilken sorglig film men den var skit bra :) jag tror inte att jag lipat på länge till någon film ;p

aja, ikväll ska man väl bara mysa och kolla med med jenny, får se vad man hittar på :)
ska göra nåt annat nu, t.ex bara sitta och vänta på bättre tider :) tja0

fredag

tjaaaa

idag är jag glad. för idag ska vi tillbaks till happis :D wiho

idag har jag bara haft en lektion, matten och sen har jag bara suttit och väntat på att jag ska få tillgång till en dator :) har inte haft nått annat att göra..och ingen jenny är här heller..hon har stuckit till luleå och här är jag ensam :/ fast jag har ju camilla :D

om en halvtimme ska vi gå på bion och sen efter det åker jag hem med bussen och sen hem och packa och börja åka till happiiis ;p

nä, nu ska jag vara hemlighetsfull och gå och leta camilla :D tja0

torsdag..

hej..

vilken jobbig dag..har bara haft samhälls och kerstins lektion och nu har jag slutat :o och bussen går först halv 4 :/ och ingen ids komma och hämta mig..vad allt suger.
men imån blir nog roligare, då ska vi fara på bio :D

igår stannade jag hemma från skolan och tog det lungt istället, var lite sjuk..jag bytte rum med anna också :d och mitt blev jätte fint..eller mitt och mitt, mitt och jonatans :) det var bara svårt att flytta sängen ensam :}

på söndag åker jonatan till stockholm på kursen så jag blir ensam till torsda :/ aaaah vad tråkigt och vara i korpis utan någon..daniela far utomlands också just då :( aaah!

äh men vafan, nu ska jag fortsätta spela blits och ringa till jonatan och försöka be dom komma och hämta mig!!

tja0
och föresten, dålig stil av er :/ aldrig höra av sig.

lite krasslig

hej

idag mår jag inte alls bra. känner mig sjuk..ont i halsen, hosta och är förkyld. inte bra..jag tror att jonatan också är sjuk, det var som att han hade feber inatt och så är han jätte förkyld..har väl smittat honom elr nått..
kände att jag skulle stanna hemma på morgonen men jag gjorde inte det. men nu ångrar jag ju mig..så om det fortsätter så här hela dan så ska jag stanna hemma imån. och komma tillbaks på fredag när vi ska och kolla bio :D

vi var igår också till vår granne som fyller idag 60 år. det var trevligt ;p och sen när vi kom hem kollade vi bara one tree hill. fan vad den är bra, nog för att jag sett alla säsonger men kollar om nu alla :)

just nu har jag bara en kort rast, vi har samhällskunskap och är redan less! det är så tråkigt. och jag suger verkligen i det ämnet. :/ var tvungen att ljuga tillome om mitt resultat för vi hade ett test på morgonen. så dålig är jag :) hehe

fan att pixbox inte fungerar, jag som vill lägga upp lite bilder på allt roligt :} ska lägga in bilder också från mitt "kalas" :) hehe ;p

oj nu måste jag avsluta, ska gå till lektionen igen och dö. tja0


Eldfesten + lite till..

hej!

ihelg kom linda och tommi. och det blev jag mycket glad över :)
på fredan tog vi bara det lungt, när vi skulle till pajala så ringde kristoffer och bad oss vänta på honom och det gjorde vi..så åkte vi allihopa till pajala och käkade på frasses och det var gott :) sen efter det var vi bara hemma hos mig och kollade film, en skit bra. men jag och tommi somnade så vi hann inte se så mycket..så nästa dag när jonatan for och jobbade kollade vi filmen klart och fan vad bra den var. den hette wanted :) först tyckte jag den var lite sådär knäpp men sen blev den bra ;p

efter jonatan slutat jobba for vi direkt till daniela och hämtade vårt dricka ;D och så for vi hem och gjorde tacos och efter det började vi bärsa :p vi slog igång bastun, jag och linda gick först och sen när vi skulle bara hämta uppifrån en öl så var det mycket folk hos oss och vi kom bara med handdukar och ba "hej" :D haha.. det var nå folk tobbe hade tagit med sig från piteå.. när vi bastat klart börja vi göra oss iordning och pojkarna hoppade i bastun.. först så hade vi problem också att fixa skjuts dit men sen löste det sig tack vare min syster och hennes vän erika. dom kände en kille som kunde så...
så efter bastun och vi var klara började vi åka ditåt. vi sjöng och hade kul..

när vi kom dit dansade vi på scenen och hade skit kul! en dålig sak var ju att jag tappade bort min telefon och jag fick panik!!!!!! tänkte att fan om jag inte hittar den, så ringde vi till min telefon och då hade dj:n den som tur var så gick vi dit och hämta den =) killarna höll sig till krogen där och jag och linda bara gick runt och hade skit kul :D
ska lägga in bilder sen när pixbox inte skumar. =p som tur var så hade linda med sig kameran ;)

jo det var nåra sånadär fjortisfan också där som dummade sig, huhjaaa. haha

sen vid 1 blev alla så fulla så vi for hem och käkade varmkorv :D det var gott och så gick vi och la oss..

och igår hade vi alla förutom linda bakis. jobbigt..jag vaknade vid 9 tiden och steg upp ensam..jonatan ville bara sova och linda och tommi med så jag klev ensam upp och gick till affärn och köpte godis och la mig framför tv och satte på en film..sen vid 1 tiden vaknade dom andra och jonatan såg ut som att han skulle dö elr nåt, så bakis hade han :) måå..

sen chillade vi bara hela dan och låg och kolla film och jonatan for vid 3 och fick massage, fan vad skönt! men det tyckte inte han, han sa bara att det gjorde ont :D haha..

sen på kvällen for linda och tommi och mamma och pappa kom!
så har min helg varit. och den har vart bra tycker jag ;) det var skit kul att linda och tommi kom och hälsa på :) kiitos. ;p

igår fick jag ideen att byta rum också. jag vill ha annas rum!! fan att jag inte tog de från början. jag är less på mitt rum, jag har inga fönster och det är mörkt hela tiden. jag vill ha annas för det är fint, bara skulle behövas målas om där osv ;p

på morgonen bestämde jag mig att inte fara till gympan, jag ljög för mamma och sa att vi inte hade nån..för jonatan och pappa skulle till pajala vid 11 så då tänkte jag att jag åker då då ;) började matten först 5 över 12 så hade inte brottomt och nyss var jag där, eller för typ en halvtimme sen men ja och dom planerar redan om vi ska ha prov :o har inte alls hunnit långt. jag ska protestera ;p och nu har jag håltimme för jag har ingen engelska A för lyllos jag har gjort bort den :P så jag börjar väl efter 2 oves lektion och där är det ruski chill, bara sitta och snacka elr spela kort :D heheeeeeeee

när jag kommer hem har jag planerat att städa rummet och fixa lite mysigt. =) ska höra med mamma också om jag får beställa en bärbar dator, jag vill ha en sån för min data hemma fixas alldrig och en bärbar är så lätt att ha med sig osv. så jag tror att jag ska fixa en sån ;)

jag och min älskade man har redan snart vart tillsammans i 1 år och 9 månader. det är ju länge tycker jag ;p det känns som att vi har vart flera år och jag älskar honom ännu lika mycket som jag gjorde för ett år sen :) min lilla prins ♥

jag har nu ingenting att skriva, inget jag kommer på. så skriver väl antagligen mer sen när jag lägger upp lite bilder :)

RSS 2.0