3 veckor

hej madde! haha

och hej allihopa, nu skriver jag igen efter en lång tid. idag har dt gått 3 veckor sen jag bröt benet(handen) då. och vi får se när jag får ta bort det.. hoppas dt blir snart, vill fara och rida!!!!

jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, lalallala.... så då skriver jag sen när jag faktiskt har nåt vettigt och skriva och dessutom kom även håkan och carina nu så tja0


Ajaj

blev inge jobb i söndags, fick istället åka ti gällivare och röntka handen.
efter lördagsjobbet så åkte vi ti stallet, vi red å hade trevligt men till sist så blev kingen rädd hela tiden då dt kom in en annan häst. han hoppa runt där ett antal ggr. å sista gången han blev rädd så slog jag handen nånstans å fick skit ont :/ jag hoppa direkt ner från honom å satte mig ner :o blev helt yr å mådde illa, kunde inte röra handen ;s

vi bestämde oss för att åka ti akuten för att kolla handen som hade blivit svullen. där sa doktorn att dt troligtvis hade blivit en fraktur så jag fick då en skena å bandage.

söndan åkte jag och jonatan till gällivare och skulle röntka. så fick jag veta att jag hade brutit ett ben helt av. inte så konstigt att jag hade så ont. nå då fick jag gipsa och åka hem..

första natten kunde jag inte alls sova.. dt sved och kliade och brändes under gipset runt fingrarna. så fick åka till pajala och fixa till dt, dom la om fingrarna och tog bort plåstret som dom hade lindat runt.. för tydligen hade min hud irriterats så mycket ut av det.

men nu inatt har jag sovit så bra :) nu är dt bara att kämpa på tills jag får ta av det :p

så nu är jag "sjukskriven".. men fy vad jobbigt att göra saker med en hand. och dt tråkigaste av allt, jag kan ju inte rida!!

och fyyyyy vad dt var jobbigt att skriva med en hand så nu slutar jag!


Jobb

i onsdags kom jonatans bror och hans familj. blev ju såklart lite fest, men inte för miiik för jag är så vettig och fattar att man mår dåligt dagen efter. var vaken till 5 på morgonen :s ruski svårt dt var att somna efter den tiden. nåja, på torsdag morgonen hann vi vara och grilla också, dt var mysigt. men sen var dom tvugna att fara =/

nu är det fredag, och jag har ingen aning om vad vi ska göra.. inge alkohol iallafall, jag jobbar imån och sen på söndag jobbar jag från 7-11, 12-16 och sen 16.30-21. fick ta erikas skift och hann klämma in affärns :p tufft.  nåja, mera pengar =)

skulle egentligen ha fart på ridledarmötet idag men fick sån skallevärk =/ men tur att det finns mobiler som jag fick information från ;p


2/1

Nyår spenderade jag i pirttiniemi med jonatan + byns ungdomar typ :p hel kul kväll men så jäkla synd att jag var så trött ;s och dagen efter mådde jag inte så jäkla bra =/ fyyyy..

idag har jag jobbat halva dagen och sen for jag med jonatan och hundarna och grillade =) det var mysigt ;p
och snart ska jag tralla hem och då ska vi börja se saw.

julafton har jag inte heller hunnit skriva om, det var en rolig dag det att få öppna paket :D haha och jag blev jätte nöjd för allt :)

dagen efter jobbade jag på tallis, skit bra att jag fick byta med erika :D bra stålar en sådan dag :D haha, jag är i stort behov av pengar känns det som =/ jag vill ha så mycket..

ooooch nu i torsdags for jag äntligen och red på kingen. =) dock blev det inte så länge, när man hade med sig en stressig karl, jonatan! men imån blir det troligtvis också :)

det var en sammanfattning av allt..
tja0


Kingen ♥


RSS 2.0