yey

yey

idag kommer nog madde hit! =D

myyyyyyyyycket trevligt ;b

Luleåresa

vilken bra helg det har varit säger jag bara!

på fredagen efter apun så åkte vi till madde och erik, vi hämta dom och for på bio (sex and the city2) som var skit bra, rolig! men det tyckte ju självklart inte pojkarna ;d haha.. efter det for vi och köpte karra och sen hem till dom igen och hade skräck maraton ;D

lördan kom och vi for ut på stan direkt efter frukosten, for på bilutställningen som var i det dåliga vädret och sen in till stan och köpte ett par balskor, inte helt nöjd med dom men dom får duga. vad gjorde vi mer? for och käka på en smörgåsrestaurang typ, skit goda mackor dessutom, och till systemet för självklart ville ju pojkarna dricka på kvällen. vi for hem igen och gick och bastade i den enorma bastun ;D sen in och gjorde svin god mat, fläskfilé och sånt gott och sen bar det av mot stan och ni kan ju gissa vem som fick köra då? jo jag som hade vart så sugen på att dricka men fick låta bli. vart skit mycket folk ute, tog ju fan hur länge som helst bara för att komma igenom stan, typ rulla lite i taget och sen broms osv. aja, och sen poliserna, huuuuuuuuuur mycket som helst.
kom väl hem vid 2 tiden och då var man trött och gick och sov.

söndan for vi till storheden, köpte en liten present till morsan och bara gick runt. for och packade ihop sakerna och började åka hemåt. vi planerade även en grej som kanske sker under sommarn ;) hoppas det!

Dear John!

ska rekommendera en bra film som jag såg i förrgår!
Dear John!
En mycket bra romantisk film!


Den rebelliske John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning.






Söndag

varför är alltid alla söndagar så tråkiga? det enda jag gjort idag är att jobbat och promenerat med bamse.. jag hatar söndagar för det betyder att det är skola imorgon. eller jag har ju praktik nu men ändå..

igår var jag ut med erika, axel, joel, matti, jocke och jonatan.. haha vad tråkigt det var på krogen ;| bara vuxna människor och en för full pojkvän! voinavoine.. tur som är så vettig att bara dricka litelite :)

och det finns aldrig nåt vettigt att skriva om här nåmer.. eller kan skriva att förra helgen var jag och jonatan på nathalies 18 års kalas som hon hade på umppari. kul att någon fixar nåt lite annorlunda än alltid bara hemma hos sig.. aja, där var det bastu, mat och tårta och trevligt sällskap men blev ändå en tidig kväll :)

hmm.. vad mer? jo, jag väntar ännu på min vackra balklänning som bordes komma snart!!!

Remember me!

Remember me var jag och sofie och kollade på i torsdags på bio! skojsigt ;p

Handling:
Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

jag tyckte den här filmen var bra! och han är ju också så megasnygg ;b





lördag

idag är det lördag men det känns helt som söndag, kan vara att man kommit hem från happis idag :) vi åkte dit igår, grillade, hälsade på folk och sedan fick jag vara chaffis! vad tråkigt :p körde dom på krogen och sen for jag hem till nikkala och kolla på serier! och sen tillbaks på natten och hämta dom.. uh vad trött jag var ;s
och vad gjorde man idag? typ ingenting, åkte till stan och köpte lite målarfärg och for och hälsa på tomas och sen leilani och käka ;> mumsfilibaba!

nu ska vi kolla på någon film som mamma fixat :)

RSS 2.0