Båt

hejj :)
Oj vad klockan redan är mycket, jag kom nu hem. Vi har chaffat till Timpa, så jag blev så jävla trött så jag for hem och han fortsätter ;p att han också orkar :D

Under denna dag har vi endå gjort mycket men ändå inte :d Jag har vart i skolan, sen for jag, Jonatan & Lehto och käka på taisty och sen hem till mig och var ute lite på gården och krattade osv..Jag & Jonatan for också och körde lite fyrhjuling, en som pappa har köpt. Den var ju fan cool ;)

Sen när kvällen kom planerade vi att vi alla skulle ut med båt och grilla..Så vid 7 tiden börja vi åka, jag, Jonatan, Lehto & Timpa. Vi stannade upp också där vid Crilles stuga för vi såg sälar, och det var fan inte lite sälar. Det var enormt mycket. Vissa låg på stenar och vissa hoppade i vattnet ;D Tur att jag hade med kameran, fick iallafall någon bild. :) Så for vi till tornefurö och vänta på John, Ankan, Fredde & Nasso. Fyfan vad dom var sega, vi satt där och vänta i 2 timmar fan ;p haha så jag och Jonatan hann tillome ta en romantisk runda runt ön ;P hiih men sen kom dom tillslut iallafall. Men då hade vi redan hunnit grilla osv så vi var inte länge där för Jonatan skulle ju chaffa till Timpa. Huh gud vad kallt det var att åka till Nikkala, var ruski genomfrusen när jag kom hem. Sen for vi till stan iallafall och börja chaffa. Och nu är jag här hemma, har just vart och fört hem Lehto, han blev lite full :D Så tänkte att jag också far hem ;d

Så nu ska jag typ kolla lite one three hill och sen sova och sen antagligen bli väckt när älskling kommer :)

Godnatt, puss.

godmorgon

ja, så är det för mig, fast klockan är över 1 redan..
jag missade bussen på morgonen så jag gick hem igen och slocknade brevid älskling i sängen. jag var jävla trött :p och så vakna ja igen när han for och jobba och så somna jag om och så vakna jag för ett tag sen av att jonatan kom hem på lunch :p han hade tagit med en gorbis till mig så jag käka också och så for han och jobba igen och jag sitter här i sängen och ska snart gå ut och promenera med hundarna, det är så jävla fint väder idag. så varmt. så undra vad som händer idag :)

igår var jag med familjen + jonatan till ÖB, vi hittade faktiskt lite grejjer. det var ju så billigt :D jag köpte också en affish som jag nu har hängt upp på väggen och det blev ärligt ganska fint tycker jag :D

okej, nu skäller hundarna, nu vill dom gå ut! så hejdå

lite sjuk :/

tjabba tjena hallå.

har mått ruski dåligt idag :/ känt mig sjuk precis hela dan tillome nu :/
en rolig sak också är att jag ramla i bussen när jag skulle gå och sätta mig påväg till skolan ;d haha skämdes somfan ;p var helt slut, huvvet bara snurrade och så ramla jag ;D heh men så kan det gå ibland också :) händer väl alla någon gång kanske (:

skippade två sista lektionerna också, kände mig så sjuk..så pappa kom och hämta mig och så for vi och käka sen hem..

och när jonatan slutade jobba så rinde crille och fråga om vi sku med till hans stuga och grilla..och jajjemen, vi for med. fick åka nu första gången båt iår. och nu menas det inte med att jag aldrig åkt båt men alltså iår :p heh..och efter det kändes det ännu värre med sjukan..så nu har jag bara legat och kollat one three hill, har absolut inget annat att göra så. undra enns om jag orkar fara till skolan imån, nå men jag får väl se hur jag mår på morgonen. men hoppas fan endå att jag blir sjuk nu och inte i helg. vill ju fara till lulecruisningen :)

tror att jag ska börja spela ett häst spel nu, jag tyckte alltid om häst spel när jag var liten så, ganska kul :D hih

tjingeling ;p

happyhappy



mannen min kom hem vid 11, jag låg och vänta på honom och så hörde jag bildörrnarna smällas igen. och efter ett tag kom han in i mitt rum och sa "hej älskling" :D åh det var så skönt att krama om honom :)

vi gick och dusha sen såg vi en film och bara myste.  mamma körde mig på morronen till skolan, orkade inte åka buss. var skit trött..kände mig också ruski sjuk, förkyld osv. så jag skippade gympan idag och for till affärn och käka mjukglass och sen hem och nu sitter jag hemma och väntar på jonatan, han har lovat att umgås med bara mig idag. :) vi får ju se hur det blir med den saken, vi kommer säkert endå fara och hälsa på någon ;p

tror att jag ska gå ut och promenera med zelda eller shakira. så jag skriver säkert mera sen hur dagen har gått till :)

puss

idag, söndag.

igår blev det att kröka också. vi for till jani och satt där och spela kort sen kom det en massa folks :p vi sjöng singstar och hade skojj! :) lyckad kväll faktiskt ;p kommer inte riktigt ihåg vilken tid vi for hem till mig, jag och jenny. hon har sovit hos mig hela helgen och det har faktiskt vart skit kul :)

jag vakna vid 9 idag och steg upp och kolla tv, kunde inte somna om..sen vid 10 väckte jag jenny och så for vi till jani och väckte honom för att han sku upp och jobba. sen när vi kom därifrån for vi till stan med vespan och köpte en morsdagspresent..och när vi kom därifrån så for jenny hem och jag har hjälpt mamma att kratta gården =) och nu sitter jag och gör ingenting..pratade nyss med älskling, dom var halvvägs nu från sthlm så dom kommer väl nångång i natt :) ååh vad jag längtar att få krama om honom :)

tror att jag ska fara och basta hos jenny när hon kommer hem från jobbet och så ska vi väl kolla någon film :)
sen fara hem och vänta på älskling ;p

p0ss

bakis

hej
kvällen slutade med att jag och jenny for till jani och där var det mycket folk :)
vi spelade ölspelet osv sen slutade det med att jag somnade på soffan efter jag pratat med jonatan.

fick ruski panik när jag vaknade vid 4 tiden, jag bara hoppade upp från soffan och for hem. jenny kom med mig och så somnade vi här..

jenny har vart vaken redan flera timmar medans jag har legat och sovit :D är skit trött ;p hon har tillome vart och duschat ;P och jag tror att jag och ska gå och göra det snart efter bakisen har släppt :D

pusshej

fredagen

halloj.

hade inte riktig skola idag, vi var i apsen på en debatt sak..sen efter det kom morsan och hämtade mig och så for jag och köpte ett par fina skor + en väska :) nåmen när jag kom hem for jag med jenny igen till stan men med då vespan ;p for överallt och cruisa och så for jag och köpte ett dataspel ;p ruski kul, länge sen jag sysslade med sånt ;D

idag blir det nog att dricka ;p är faktiskt jävligt sugen :) hm, vi får ju se hur det blir, men jenny ska iallafall övernatta hos mig tror jag :D hehe

och jag klarade faktiskt galant att sova inatt ;d tog bara ett litet tag ;p sen vakna jag och tänkte att det bara är 2 nätter kvar :D wiho

nu spela spelet, skriver senare.
pussadjö

miss you already!

huh vad svårt att bli trött och bara kunna somna. det är omöjligt :/ fast han har åkt idag så känns det som en evighet sen. kan det inte bara fort bli söndag/måndag? snälla.

håller på att kolla en film nu, men den suger. jag har ingenting att göra, mamma och anna sover och jag sitter här i mitt rum alldeles ensam och hoppas på att jonatan skulle komma in genom dörren och säga "hej älskling" som han alltid gör :( det kommer bli ett mysterium om hur helgen blir. det är nog mycket lättare på dagen men sen när kvällen kommer så fan. imån ska jag då fan supa, försöka bara hålla han ur tankarna. javisst, jag låter flollig. men jag är inte van att han åker iväg sådär långt bort! och om det bara nu har gått en dag, och den har vart lite deppig. hur fan kommer alla andra dagar bli då? nåmen jenny lovade att vara min lilla prins under helgen :) hehe.

tror att jag ska ringa honom nu, vill höra hans underbara röst! huh, jag älskar verkligen den killen. han är speciell. min lilla underbara kärlek. min festman! ;D javisst, han är ju de. förlovade och allt! måste nog vara den lyckligaste flickan i världen som har en sån här underbar kille. och det här ska hålla förevigt. han är det bästa som finns. och kommer finnas.

hehe lite romantiskt det blev där i slutet. men nu vet ni hur jag känner mig, och nu vet jag hur ni ibland känner er. det är bara det att jag aldrig fått uppleva det, det är typ första gången han åker iväg. jag älskar verkligen och skriva om honom. speciellt när man saknar honom. sen när han kommer tillbaks hit så kommer det kännas som att han vart borta några månader. men en sak vet jag, jag kommer vara överlycklig den dagen :´)

och..tyck att jag är flollig då, men jag står för det.  jag saknar honom! ♥

Stina Linnea Anette Gard Jonatan Mikael Albrecktsson..så ska det vara!

nu ringa honom som sagt, pussadjö.


image5

luleå och hejdå älskling!

godkväll!

idag har han åkt :( hann inte enns säga ett riktigt hejdå. det blev bara fort sådär. jag for minsan till luleå på morgonen med anna..och idag fyndade jag endå ganska mycket..eller mer iallafall än förra gången. ;p en börs, två par jeans, två koftor, ett bälte, en klännig och en massa jävla smycken.

det var meningen att vi sku åka med 2 bussen för anna hade ridning, men sen sket hon ide och vi åkte med 3an, fan vad jag har ont i fötterna :// kom nyss hem, och nu väntar jag på jenny ;p vi ska väl kolla film elr nått.. ;D

kan skriva mer sen. pussbye

intressant helg!

ja. vad fan ska man göra ihelg igentligen? min älskade åker till sthlm med pappa och dom där imån!
typ första helgen utan honom. det blir intressant och se vad man hittar på..ska väl göra det jag gjorde när jag inte var tillsammans med den här underbara personen. någon som vill umgås? ;p eller jag ska ju inte leva som en singel nu ihelg men jag ska väl umgås med bara vännerna och supa lite och ha allmänt kul! ;D ja, det blir nog kul! men kommer endå sakna jonatan somfan :/ kan inte som sova utan honom. därför planerade jag att vara så packad så att jag bara däckar när jag kommer till sängen, då hinner jag inte tänka på honom kanske? nåmen jag får väl se :)

om jag ska vara ärlig så har jag inte gjort ett piss idag! endast gått ut med hunden. har inte orkat göra nånting. jag tror att jag ska till luleå imån igen med min syster. hon tvingade mig...hoppas jag hittar nånting som jag kan trösta mig med ihelg. hehe..

huh allt bara snurrar i mitt huvud. fattar inte varför. lyssnar på musik också med jävligt högt ljud, jävligt skönt!
ska nu gå och hämta jonatan så att jag hinner vara med honom lite..

pusstja0


min hund är söt.

javisst är den :´)

Halåj.

moster och dom har åkt hem idag :/ ganska tråkigt. för hon är endå min bästa moster..nåmen jag ska åka och hälsa på henne någondag och vara med lilla nova :)

igår for jag med mamma, pappa och ullis på Terry Evans storseans..det var endå ganska bra faktiskt, ganska intressant!  det var jävligt mycket folk där, hela aulan var full.

idag har jag vart i skolan, jag redovisade min epilepsi sak inför klassen..jag som var så nervös, men endå klarade det gallant! ;D

och nu sitter jag hemma och väntar på att någonting roligt ska hända. igentligen borde jag träna på provet som jag ska ha imån, engelska. men jag ooorkar inte :/ vill göra nått roligt istället, eller okej. jag är nog inte den enda som hellre väljer att göra nått roligt :D

hm, ska nog kolla runt på nätet efter kläder, hittade ju inte så mycket fint i luleå ;o
så nu har jag nått att göra :)
hehe puss!

och så ska ni få en bild på min hund zelda när hon var liten då :)  ♥
image6

söndag = ikea & chill

eftersom min moster & hennes kille + barn har kommit så har jag inte fått sova i min säng på hela helgen och kommer inte få sova i den tills på tisdag :/ min säng är bäst fan :p så skön. har fått sova i min gamla säng som står här uppe mitt i vardagsrummet, elr inte mitt i men med inga väggar runt om. så har typ vaknat varje dag kl 8 pga av det. har inte kunnat sova när man hör så bra dit ner.

om just hem från stan..har vart med mamma & moster på ikea och i ikano huset..fyndade lite från ikea faktiskt och 4 ramar från hemtex :) det ska bli fint i mitt rum :D sen for vi och köpte skor till nova :) sen hem..och nu sitter jag hemma och väntar på mat, är svin hungrig.

ikväll blir det väl att kolla finalen i hockey, inte för att jag är så intresserad men finns inge annat att göra..

åh vad det ska ta länge för skiten att ladda, håller på att ladda ner lite mer av gossip girl. det är ju endå ganska bra..men ingenting slår endå o.c.. saknar faktiskt den serien. ska typ sen köpa alla säsonger och kolla om dom nångång.

nu spela spingelharpan och ringa jenny.
pusstja0

mycket bil :)

hejj ...

igår var vi hos jani och kolla hockey, och det var ju lite roligt endå. alla tjaffsa me varann och lite kaos och så..och så var ju min man full som ett ägg igen :) men jag minsan, jag har vart nykter nu 3 helger i rad :D duktig jag är :))

vaknade vid 8 typ och vid 10 åkte vi mot korpilombolo haha..fy vilken lång trip..jag & jonatan åkte med moster & hennes boyfriend och lilla nova elona mercedes ;) fan vad fint namn hon har (: och så åkte mamma & pappa med egen bil..och typ 5 mil ifrån korpil så sucka vår bil ;s så vi körde in på en gård där och fick hjälp. och vi hade nog endå tur. den familjen hade en schäferkenell :D mååh, vilka sötisar. jag tror zelda & shakira sku älska de stället, alla hundar var så söta. jag ska lägga in en bild sen, jag fotade minsan :)

sen kom vi iallafall dit, men jag ska inte tala om för er vad vi gjorde där :) hihihi

sen tog vi överkalix vägen tillbaks och stannade där och käkade..sen till tossa och sen finland sen hem. huh vad mycket bil man fått åka idag :/ är helt slut.

så jag ska fortsätta kolla gossip girl nu medans jonatan for och körde viktor och oskar till stadii..
pusstja0

det snöar ;o

jajjemen det snöar ;o åååh, jag vill ha riktig sommar fan!

igår var jag med jemppis :) vi kolla film och så vad gjorde vi mer? har redan glömt :D haha fan vilket bra minne jag har ;p

och idag väcktes jag halv 7 och så for vi till luleå..fammo & faffa åkte med för dom sku på begravning..så vi for dit iallafall ett tag och sen släppte mamma & pappa av mig i luleå för dom sku på ica möte...så hade ingenting att göra innan affärerna öppnade så jag satt och prata med jenny hur länge som helst, och förlåt att jag ringde och väckte dig :)

sen gick jag runt i affärerna till mamma & pappa kom, men ärligt så fanns det typ ingenting tyckte jag..men hittade iallafall 3 klänningar, 1 väska, ett par shorts. :) sen när vi sku fara och käka så stötte jag på madde ;D
hon hade vart i luleå sen tisdas så hon sku åka hem med bussen. så vi 4a gick och käka sen när vi sku fara så fick madde åka med till nikkala..haha, jag, madde, mamma & fammo fick trängas i baksätet och jag somnade. var så jävla trött..sen vakna jag i nikkala av världens värsta huvudvärk :/ huh, hade jätte ont!!!

var nyss också till affärn och käka mjukglass ;) dom har fått in de idag så, det var faktiskt riktigt gott :)
och nu sitter jag här och väntar på jenny ;p vi ska leka lite :)

nu draaaaaaa! pussbye

onsdagonsdag.

hej
det var inte så trevligt när vi gick ut med hundarna igår :/ det börja snöregna typ ;o så vi gick bara en kort runda :)
sen kom vi hem och kolla gossip girl, det var ett ganska bra avsnitt igår :) sen for jenny hem och jag gjorde ingenting mer typ, satt och kolla bara tv med morsan.

nu sitter jag i datasalen, jenny skiver ett brev på datorn till en hemlig person ;) och jag sitter undertiden och skriver blogg.

igentligen ska vi redovisa på svenskan idag, men jag hann inte ta med tomater ;d jag ska redovisa om dom, så skulle jag ta med några olika sorters ;p men jag ska fråga om det går bra att jag gör på fredag isåfall men då måste jag säkert redovisa med OP..

vet inte vad som händer idag, men för morgon dagen vet jag :)  jag är ledig från skolan och ska med morsan till luleå :) wiiiho, det är bra att ha med mamma! hon ger alltid pengar då ;p

jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu? så skriver väl mer senare i think!
pussadjö


tisdag, nationellaprov + ut & promenera

hejj :D

vi for inte och promenerade igår ;D vi gjorde nåt helt annat :p vi fick den dumma ideén att fara till stan med vespan ;p och det gjorde vi :D trodde att det sku vara skitkallt..men det var det inte, jag frös bara om händerna :/ som jag alltid nu för tiden göör. när vi kom till stan igår så for vi först till tamppis, jag köpte några söta ramar + två små söta saker, en sak är en sån där snökula. en såndär som man skakar så kommer det snö, i den står det är björn med en ros i handen och så står det i love you :) och den andra saken var en nyckelring som det står you stole my heart :) tyckte det var ganska gulligt, nåja han blev glad iallafall ..

sen for vi därifrån till frasses, vi käkade mjukglass. ruski gott :) sen for vi till coop en sväng..sen for vi hem :)

idag gjorde jag fortsättningen på nationella provet i matte, gick lite sisådär..hoppas jag klarar G iallafall :)
sen hade vi ULS och där gjorde vi typ ingenting :) lite frågekort man sku svara på inför alla :D haha, "vad är dina dolda kunskaper?" och såklart börja ju Jenny dumma sig ;D haha

sen for jag hem och har inte gjort ett piss, jenny kom nyss..vi ska ut nu med mina vovvisar ;)

pussbye

måndag..

tjeeeeeenare..

det var ruski slitet att fara till skolan men jag klarade det, missade nästan bara bussen :)
i skolan gjorde vi inte så mycket, hade engelska på morgonen och fick veta vad jag fick i slutbetyg & det var ju solklart ett G! som alltid då :/ sen hade vi matte och där fick vi veta hur det gick på nationella provet första delen, hade endå ganska bra faktiskt :) och imån gäller det, då är det andra delen och man måste ha 19p för ett godkänt. :) men jag tror jag klarar det ;) heh..hoppas jag iallafall på :P

sen hade vi bild, där skrapade jag en tavla sen hade vi gympa men jag orkade inte gå så jag sa att jag skulle till luleå och att jag går och gymmar på kvällen istället, och det funkade bra enligt Bladimir, våran vikarie :D

sen när jag kom hem stressade jag och hoppa i duschen 3 min och sen fort på med kläderna. min man hade så jävla brottomt :o vi sku till hans mommo med hans bror + familj..men när vi kom dit kl 3 så som vi skulle så låg han och sov :o så vi skulle inte behövt stressa så jävla mycket. sen for vi iallafall dit till henne och käka tårta osv sen for vi hem.

och nu sitter jag här vid datorn och jenny kom nyss hit :) vi ska ut och promenera som vi gjorde igår. vi har blivit ganska flitiga :) hihi

nåmen jag skriver mer senare säkert ;p pusshejs

måndag..

tjeeeeeenare..

det var ruski slitet att fara till skolan men jag klarade det, missade nästan bara bussen :)
i skolan gjorde vi inte så mycket, hade engelska på morgonen och fick veta vad jag fick i slutbetyg & det var ju solklart ett G! som alltid då :/ sen hade vi matte och där fick vi veta hur det gick på nationella provet första delen, hade endå ganska bra faktiskt :) och imån gäller det, då är det andra delen och man måste ha 19p för ett godkänt. :) men jag tror jag klarar det ;) heh..hoppas jag iallafall på :P

sen hade vi bild, där skrapade jag en tavla sen hade vi gympa men jag orkade inte gå så jag sa att jag skulle till luleå och att jag går och gymmar på kvällen istället, och det funkade bra enligt Bladimir, våran vikarie :D

sen när jag kom hem stressade jag och hoppa i duschen 3 min och sen fort på med kläderna. min man hade så jävla brottomt :o vi sku till hans mommo med hans bror + familj..men när vi kom dit kl 3 så som vi skulle så låg han och sov :o så vi skulle inte behövt stressa så jävla mycket. sen for vi iallafall dit till henne och käka tårta osv sen for vi hem. och nu sitter jag här vid datorn och jenny kom nyss hit :) vi ska ut och promenera som vi gjorde igår. vi har blivit ganska flitiga :) hihi

nåmen jag skriver mer senare säkert ;p pusshejs

idag..

hallå..

jag gick inte och bastade :D jag sket i det, angelica ringde och frågade om jag sku med till stan en sväng..
så for jag med iallafall, vi cruisa runt och sen for vi och tanka och sen till nikkala igen :D

jag skulle äta men insåg att det inte fanns någon mat i kylen så jag käka en bulla för att inte vara så hungrig!
sen kom pappa & jonatan hem..trodde vi sku till hans mommo men nej, dom skulle fortsätta hålla på med veden. så jag gick ut och promenerade med jenny och våra hundar :) det var faktiskt ganska så trevligt ;p och så gick vi en ganska lång runda så när jag kom tillbaks var jag helt slut fan :o jonatan hade vart och hämtat pizza så jag käkade sen gick och kollade film :) och nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på att jonatan ska se klart dendär jävla hockeyn ;d vill hinna umgås lite med honom idag..eller åtminstonde prata lite :) hihi

Och så vill jag berätta hur mycket jag älskar min alldeles underbara jonatan! Han är världsbäst, min älskade lilla nallebjörn. Jag älskar dig hjärtat mest av allt i hela världen.  ♥

image5

lördag/söndag..

hejj

gårdagen slutade med att jonatan for ut med pappsen på krogen och jag satt hemma och kollade film med jenny..

sen vid halv 2 tiden kom pappa hem men ingen jonatan :( så jag ringde honom och han var full som ett ägg! det gick inte och prata med honom så jag ringde angelica för hon och john chaffade.. så sa hon att dom var i nikkala så gick jag ut när dom kom för att ta in jonatan, huh vad jobbigt det var :/ fick bäära in honom! ja men tillslut gick det :)

och så vakna vi vid 12 tiden tror jag, så gick jonatan och spydde och sedan for och hjälpte pappa med nån ved. måste varit jobbigt för honom :/ så jag har nyss kollat klart en film och sattit på bastun, blev ruski sugen på att gå och basta :D

angelica ringde nyss också, kanske att vi far och hittar på något med dom :)
måste iallafall fara förbi jonatans mommo idag, vi for aldrig igår..

nu ska jag gå och kolla om bastun är varm ..hejs

fredag/lördag

tja
jag hade tillgång till dator men det blev aldrig av endå ;s
vi kom dit vid 11 och sen letade jag 1 timme en film som vi kunde se. och till slut blev jag så less så jag satte på material girls. och då bestämde jenny sig att fara hem med tommy. så jag blev ensam :( men tur elr man kanske inte ska kalla det tur så vakna julia :) då behövde jag inte sitta ensam i mörkret. hon låg och mös i min famn, hon var så go och allt tills det börja lukta i hennes blöja ;D så jag gick och bytte och sen la jag henne i sängen. det tog ca 1 halvtimme så vakna hon och stog i sängen och skrek :/ så jag var bara tvungen att ta upp henne :´) måh, min lilla sötis. och så sömna hon sött i min famn i soffan :)

jag kollade klart filmen så var klockan vid 3 så kom jonatan och hämta mig, så for jag med han, john, angelica, nathalie, fredrik & maria ;p klockan blev fort 4 och jag oroade mig hur jag sku orka fara till luleå halv 8 på morronen. ja men så var vi påväg hem då vid 4 och så tog bensinen slut :/ elr dieseln då. den tog just slut i  stora rondellen mot nikkkala just efter vi lämnat av fredrik. så vi puttade bilen till nya frasses infart och stog där och försökte ringa folk men min telefon var cp. så kunde endast messa..men det var endast fredrik som ringde upp och sa att vi fick komma och låna pengar. så stannade en gubbe brevid oss och så fick vi skjuts till shell och tanka..

så vi kom hem ca någonting över 5 :O jag somna vid halv 6, hade skit svårt att somna men tillslut gick det :)
så väcktes jag av att min syster stormar in och skriker att klockan är ju förfan halv 9. så tänkte jag att vafan vi tar 9 bussen men så gick det ingen :/ så tvingade jag jonatan att han får komma med vid 11 dit, att han får köra (: så somna vi om och vakna vid 12 och tänkte att det inte är någon idé att fara nåmer idag.

så det blir väl nästa helg elr nått :d

och hur dagen kommer se ut, det vet jag inte :) jonatans mommo fyller år idag tror jag så det blir väl att fara dit iallafall ;D

nu vill mitt hjärta att jag kommer och myser med honom ;´) mer än gärna, så hejdå! :D

barnvaktskväll!

halålj.

under min dag har jag inte så mycket hänt, var till stan med pappa och sen hjälpte honom i affärn lite :)

sen nu på kvällen har vi grillat och visste inte hur kvällen skulle se ut. men nu vet jag :)

jonatan ska chaffa och jag & jenny ska sitta barnvakt åt söta lilla julia :) först tvekade jenny lite men sen fick jag med henne tillslut ;) heh

och imån ska jag till luleå med min syster. mamma till och med tvingade mig att fara ;o haha kul :)

nå skriver väl säkert mer där om jag får tillgång till en dator :D

hejpahej!

ledig dag idag :)

tjah

var ledig idag från skolan, eller okej inte helt ledig men vi hade hemuppgifter så :D vi fíck inte säga att vi var lediga ;) så jag vaknade vid 11 och for till affärn och hämtade mat, så jonatan kom hem på lunch och vi stekte pyttipanna :) det var skit gott, det var såna här småa köttbullar i ;p och sen har jag typ bara suttit hemma elr vid 3 tiden kom jonatan och hämtade mig så for vi till sangis och förde tomater :)

sen nu ikväll har vi vart hos jani och kollat hockey, och jag spelade lite kort med jemppis :)

när vi kom hem därifrån vid 11 kom crille och dom och visade upp deras bil som dom hade vart och hämtat, en merca limmo :D den var ganska fin endå :)

fan ingenting vettit har hänt idag men man får väl hoppas på att man får en imån. btw, jag är ledig imån också! skööönt! :)

nu sova med min lilla älskling ;D pusss

Glaaaaaad! :)

hejhej

idag missade jag bussen igen :/ som igår då. så mamma är väl inte så glad antar jag :)
sen har jag vart bara i skolan hela dagen, men vi har inte haft så seriösa lektioner, har bara suttit och spelat gh på min telefon så mina batterier är helt slut nu ;p

sen när vi skulle åla med bussen så var jag livrädd att jag inte skulle få åka med, har tappat bort mitt busskort!! så busschaffisen var inte så glad igår så trodde att jag inte skulle få åka med idag, men tur så var det inte den chaffisen som var igår.. jag och jenny hade väldigt trevligt på bussen, snackade lite "landet från ingenstans" språket :D hahaha ;p så fantiserade vi att vi skulle ta med våra pojkar till skogen och bo där och göra en egen by :) men javisst, det är roligt med fantasier ;D

så efter det for jag till affärn, träffade jessica där och så bestämde vi oss för att fara och gymma idag. men fan kom nyligen på att jag har ju nationella provet imån och jag skulle verkligen behöva träna. så ska väl ringa och meddela jessica på ett tag att ifall vi kan fara imån istället när jag nu har batterier i telefonen.

 och sen börja jag trampa till växthuset och när jag kom dit så sa älskling att vi skulle till stan ;o och jag menar, han kunde ju sagt det liiiite tidigare när jag redan var i stan :) men men så åkte vi dit igen och här är jag; i mlund hos nina :)

vi har planerat att åka utomlands, hon och mika vill redan åka nu slutet av månaden..men det är ju så synd att jag ännu går skola. men är jävligt sugen på att bara sticka iväg från happis. det skulle vara jävligt kul, bara vi fyra. :) tror vi skulle till bulgarien, och det passar mig utmärkt. så ska nu bara snacka med mamma och sen bär det väl av hoppas jag :D men skulle hellre velat åka efter skolavslutningen. det är ju inte så länge kvar dit så..
men jag hoppas som fan att vi sticker utomlands. fan vad härligt det skulle vara, att sola, bada, kröka lite & shoppa :D åååh, bara jag nu får för mamma så är jag glaaaat! :)) jaja, men vi får ju se :d

Jonatan håller just nu på att bygga ihop en elmoppe till Jesse, efter det är klart så ska vi väl åka hem och göra någonting :) äta osv.

nu leka med Jesse, han är så söt :)
tjingeliiing ;d <3

tråkig dag idag.

gud vad jag har haft tråkigt idag ;s Kom hem med 1 bussen, for till affärn en snabbis sen till växthuset och hälsade på älskling. sen for jag hem och bara satt vid datorn. när älskling kom till mig så gick vi ut, jag städade bilen och han fixade med veden. och nyss har jag vart duktig och diskat + städat & ränsat garderoben :) har sjukt mycket kläder, och hälften av dom använder jag inte enns ;s fick skit mycket bort därifrån :D

Inge mer har typ hänt, och inge mer kommer säkert att hända förutom bastu & nån film..
eller jag tror att jag ska ringa jemppis och fara förbi henne en sväng :) 

 eller så ska jag börja med mina läxor som skulle vart inlämnade förra veckan ;p är också skit nervös över nationella provet i matte som vi har på onsdag tror jag. tror att det är jävligt svårt och jag är inte precis duktig i matte ;d

kommer inte på något mer att skriva för stunden..så, hejps!

:)

hej
det blev ingen oulu resa..
vi for till stan och träffade timppa & fredde så bestämde vi oss att vi inte far dit..att vi istället bara cruisar runt i stan..
sen kom kvällen och det var nå hockey på tv så vi for till crille & jessica och kolla den så ville pojkarna fara till pitecruisning men dom fixade ingen chaffis..så jag och jonatan for till fredde och satt där och spelade poker :D haha jag försökte supa dom under bordet men dom var lite seg på att dricka ;D och sen for vi ut med bilen..och fyfan vad dött det var ute på stan ;o ruskii..så jag somna typ hela tiden i bilen och sen vid 2-3 tiden for vi hem :) huh vad skönt det var!

och idag har vi inte gjort så mycket..vart till stan en sväng sen for vi, jessica, crille, tomas, fredde, stefan & claus och grillade i nikkala hamn! och när jag säger "vi" så menas det jag & jonatan :) heah.
så kom vi iallafall hem vid 8 så for vi till claus garage, pojkarna höll på att bya nått i crilles bil..
när vi kom hem därifrån så gick jag och kollade klart o.c..så nu har jag sett alla o.c säsonger. fyfan vad o.c är bäst!! seriöst, kan inte fatta att det är slut nu ;o känns som att jag aldrig kommer att klara mig utan dom. men vafan, jag får väl börja kolla något annat nu. men jag tror fan inte att det finns något bättre än o.c...

aja, nu ropade jonatan där uppifrån så jag ska väl springa dit och fråga vad han vill. säkert att vi ska börja kolla någon film. och fan vad skönt det hart vart med en låååång helg! :)

jaja, pusshej! :)

valborg, torsdan & fredan

valborg gick ju lite sisådär men jag hade endå jävligt roligt :D vi var hos jessica & crille och sen typ på eftermiddan bestämde vi oss för att färga håret också så gick jag och jessica till coop :D och jag kan säga att det var den trevligaste resan dit ;D hahah fulla & roliga var vi ;) nåmen så satt vi där hos jessica & crille och så kom de en massa folk och sen på kvällen for vi ut.. och sen slutade det med att jag och jonatan for dit och sov ;p

   


och på torsdan så for jag, jonatan, jessica, crille, tomas & claus till jessicas stuga i seskis och det var också ganska roligt, vi krökade, bastade, spelade kort  och så sov vi där :)

fredan så chaffade jonatan till timppa och jag var med jessica & crille..vi for och hyrde film men det var endå ganska misslyckat för mig, jag sov hela filmen och sen när j & c sku gå och sova så kom jonatan och dom och hämtade mig :) blev endå inte så sen natt ;p

och idag så for jonatan och jobba och jag vaknade vid 1 och så kom älskling hit och sa att vi ska till oulu med timppa och dom..

så nu är jag fixad och klar och är påväg! hejsvejs :)


RSS 2.0