fortfarande

fortfarande sjuk! great.

har bara legat och sjukat hela dagen och nu känns det som att huvudet håller på att sprängas men ska ändå börja kolla film nu :) i sovrummet, härligt att ligga ner i sängen ;>

ajaaaa, nu film sen sova.

sjukling

på lördan var jag med johanna och erika till haparanda och skulle göra massa ärenden.
vi kom fram dit, for och käka på leilani som dom aldrig hade varit på, och självklart var det ju god mat!

sedan for vi till torne, till köpcentrumet. jag köpte en t-shirt endast. sen for vi till tamppis där vi köpte bärs!
suomi soffa for vi också till, skulle kolla nån soffa som jag skulle köpa men fattade ingenting med dom där priserna så det får bli nästa gång när man har mannen med sig :)

vi cruisa vidare till happis, till elgiganten där jag köpte en telefon ;b och är mycket nöjd än så länge :D
sen till nikkala och hämta mannens post och visa runt lite och sedan for vi mot korpis. klockan blev redan så mycket, när vi var påväg hem kom jag på att allt jag skulle köpa hade vi glömt bort, anledningen att vi for dit. nåja, det får bli en annan gång det då :)

vi skulle partaja den kvällen men jag var helt slö, och ont i huvudet. och inte så konstigt, den natten hade jag feber :/ har haft det hela gårdagen också och idag med. ont i huvudet, ont i halsen, ont i kroppen och är så jäkla förkyld som man bara kan bli! har väl redan gått flera pappersrullar känns det som. jag fattar inte, ena sekunden snyter man sig och andra sekunden måste man snyta sig igen ;o

nu håller jag på att vänta på en film som jag ska se och det tar ju evigheter!!!!
men det blir värt väntan ;) haha

byebye


RIP! ;(


 Vila i frid hjärtat!
I am going to miss you..





home sweet home

idag har man kommit hem. så otroligt skönt, men fan svinkallt här inne :o
hämtade från morsan mitt körkort som hade kommit! riktigt stiligt ;)

igår for vi till nina och kollade melodifestivalen, for hem vid 12, for förbi 7eleven och köpte en korv och tankade bilen ;D sedan hem och såg precious. nog var den väl bra men inte så bra som jag tänkte..

och idag? tänkte fara till ikea men jenny sov som vanligt när man försökte ringa till henne och sedan blev det försent. bara städa och packa!! hittade också jätte gamla fotoalbum från 6ans klassresa och sen mycket mer, lite coolt det var att se att man vart så liten.. ska scanna in bilderna och sedan lägga ut :D

och nu ska jag lägga på en film och dra filten över mig!!!!!!!!
tjingeling ;b

och så slänger jag in en bild på mig och jessica från stockholm :)

ons, tors, fre & lör

dåligt att jag inte skriver så ofta, hinner glömma bort allt roligt som jag tänkt skriva =)

men iallafall på onsdagen hade jag skit kul, vi alla hade nog kul :) faktiskt en riktigt lyckad kväll.
först var vi ju hos jenny och sedan drog vi vidare till sportbaren, träffade en massa roliga människor men sen tillslut så bestämde vi oss för att dra vidare till umppari. nåja, skit kul kväll :)

torsdan hade jag sån bakis, men for till stan ändå på dagen och käka på leilani, jag, jonatan och jenny. och sedan drog jonatan vidare till sin brors stuga och jag stannade hemma :) somnade på soffan och vaknade på kvällen, drog till angelica som fick föra mig till säivis till stugan så att jag kunde hämta bilen =) och sedan brummade jag vidare till stan till jessica. vi snackade, la på en film som hann gå halva filmen och vi hade inte kollat nåt, nåmen vi starta om den men inte fan såg vi nåt där heller :) och sedan vid 1-halv 2 tiden såg jag att lilla jessica höll på att somna så då brummade jag hemåt och gick och sov med bami :)

igår gjorde jag väl typ ingenting, kolla film och for och hämta jonatan. sedan på kvällen for vi till stan på leilani igen och käka med nathalie och tomas. sen for vi till shell och hyrde en film som ärligt talat sög! men efter den, såg vi paranormal activity som jag trodde att jonatan aldrig skulle våga se! men jajjemen vi såg den och den var bra och läskig, men lite skuuumig ;o vi kom hem vid 2 tiden och då började jag titta percy jackson filmen men hann bara se halva innnan jag somnade.

och idag? vad har hänt idag.. typ ingenting, eller på morgonen for vi till seskis till linnea och tobbe och hälsa på och sen vidare till viktor. och efter det for vi med skotern en sväng och sen hem. jonatan for nyss till tomppe och jag har nyss duschat och sedan har jag ingen aning om vad som händer =)

byeeeeee.


onsdagens händelser

men shit, det har nästan gått en vecka sen jag for till stockholm =p
nåja tänkte skriva lite kort om vad jag gjorde där ;d

torsdagen åkte vi ju dit, vi kom fram till vårt hotell vid halv 1, knäckte bärs och sedan ut på stan =D
svamla runt i affärer, käka osv sedan satt jag och moster i hotelbaren och drack några bärs ;>

fredan for vi och boka biobiljetter till avatar 3D, kan inte förstå hur det kan vara så mycket folk som ska på bio varenda evigaste dag. gick på stan hela dan och shoppa, mötte upp jessica och sedan shoppashoppashoppa. och kvällen bion, och det var otroligt att se 3D, hade ju redan sett avatar men 3Dn var ju mycket bättre ;)

nåja lördan for jag ut med jessica, vi mötte upp folket och sedan dansade vi. blev även utslängd osv. :D haha

och söndan for vi hem och hade skit ont i benen!!!!!!!!!!!
och så glömde jag nämna att jag tappade bort telefonen, bankomatkortet och hotelsrumsnyckeln. yes lyckat. men som tur var hade sällskapet vi var ut med, den :)

niiiiiiiiiiin..
och nu äre sportlov och inget vettigt har hänt. tisdan for vi hit till nikkala, jag, nathalie och angelica satt och kolla film och pojkarna bastade och sedan fick jag föra hem dom till happis.
och idag har jag vart ute på stan med jenny.. vi promenixade med hundarna och sedan for i affärer. hittade ett skit fint halsband till bamse som jag måste fara och köpa!!!!

idag har även jenny en liten tjejkväll som består av tacos och spel och alkohol =D
så vi var och handla och sedan hämtade vi upp 2 brudisar. förde dom till jemppan och ska snart hämta jessica och föra hem henne =) och äntligen få tillbaks min telefon!!! helt sjukt jobbigt utan en mobiltelefon!
sen till jempan, hälla i sig lite bärs och sedan dra till sportbaren på studentkväll elr vad det var :)

okej, det var bra så för idag :)
och jag tror att det ska finnas lite bilder också från stockholmen på min telefon! men som sagt, har jag inte den nu! syynd men sant.

Lov!

vad härligt, om ca 2 timmar får jag lov! because tomorrow åker jag till stockholm med morsan och moster. :)
ska shoppa och allt möjligt, och sedan återvända till korpis på söndag ;b

nåja, jag ska gå och göra provet nu snart och sedan fara hem och städa och packa ;>


RSS 2.0