mmm

hallooo

vi for igår och fiska men jag blev fort uttråkad :/ så vi var inte länge..sen kollade jag bara one three hill hela kvällen medans jonatan var och kolla fotboll..

idag vakna jag vid 2 och efter det har jag inte gjort ett skit!!! var bara fort ti affärn och sen ti fammo och käka..sen nu hemma igen och gör inte ett skit och kommer nog inte göra det heller!!!!!!!!

bra nu har ja skrivit för idag. hejdå!

sliten

hejj..

igår var vi till allans stuga och satt där..jonatan drack några bärs och jag bara väntade på att få fara hem =D hehe sen på kvällen kom jessica och dom och då for vi till claus stuga en sväng, men jag kom aldrig så långt. väntade i båten! så vi var inte alls länge där, så for vi tillbaks till allans stuga och så vid 2 tiden fick jag äntligen med jonatan hem! och så följde petter med..och när jag kom hem fick jag en ruski chock! :o men ska vara lite hemlighetsfull och inte säga varför ;) hihiiiii

och idag har vi inte alls gjort mycket, jonatan har vart och jobbat och jag bara degat och sen for vi med fammo till graven och satte lite blommor och gick och hälsa på jonatans mamma. hm, inte något annat har vi gjort idag inte..vi ska fara snart och fiska iallafall med claus å tomas tror jag :)

nu kolla lite one three hill! puss


Midsommar :)

halåj..
tänkte skriva redan i natt när jag kom hem men jag klarade det inte ;D

nåmen igår vare bestämt att vi skulle till johns stuga och vara med dom men sen träffa vi crille och markus i hamnen när vi skulle börja åka med båten..så ville dom att vi skulle med till seskis och vara med dom..först for vi till crilles stuga och skulle hämta en bananbåt typ..och då börja det spöregna när vi åkte dit, vi var helt blöta! vi stannade där i stugan ett tag och drack några bärs sen kom claus och petter och så skulle john och angelica komma med dom kom aldrig med dom ;s vet inte varför men sen så åkte vi iallafall mot seskis. och så börja det regna och det var typ storm. massor med vågor och det bara flög vatten på oss..och så var vi helt blöta igen.

sen typ när vi kom till seskis märkte vi att den andra båten som claus, petter och crille var då i..att dom inte var där bakom oss som vi hade trott..men sen kom dom tillslut =) blev nästan rädd att det hade hänt nått. när vi kom till stugan var jessica, linnéa, jonathan, rosanna, harri, amanda..kommer inte ihåg om det var nån mer. så bytte vi fort om och sen hade vi bara kul :p tur att man hade med sig en väska full med kläder =D men väskan hade också blivit jävligt blöt så hälften av kläderna var blöta. det blev inte mycket till basta..jonatan gick först innan någon annan märkte de sen när vi andra skulle basta hade han tydligen redan bastat klart så jag fick gå med claus och petter för det var ingen annan som bastade..så hade vi en liten bastu tävling :d haha jag är inte så klen iaf. sen efter det skulle vi fara ut med båt igen och bara köra runt tror jag..men så sa jonatan att han ville hem, vet inte varför men jag tror att han var så full att det skulle vara skönt att komma hem...så for vi hem och fan det var jävligt skönt! jonatan slockna direkt och jag låg och kolla one three hill hela natten =)
kunde inte sova så länge idag, jonatan blev fort pigg och väckte mig =)

och nu for han med jani till akuten tror jag, jani mådde inte så bra...och idag tror jag att vi bara tar det lungt =)
nu har jag inget mer att skriva =) puss

stugiz

hallåj..

lite småfint väder det endå vart idag..jag & jonatan blev anstälda hos fammo för att klippa gräsmattan + häcken så vi åkte dit och börja arbeta =D och satan vad varmt det var ;p sen gick jag en sväng till affärn med ruffe och tog en röki med jani =) sen for jag tillbaks så käka vi osv sen hem..

sen for jonatan någonstans och så kom han tillbaks med claus och sa att dom skulle till stan och köpa bärs och nu typ är vi påväg till stugan =) och imån äre ju midsommar ;D naaaaaaaajs ;)

nu har jag inte tid att skriva mer ;D pusssssss&kraaam

Zelda är sötast! (:

hallå där!

vi ringde till jessica och hon sa att hon är och jobbar i hamnen i sommarcafét..så jag och jonatan åkte dit och så tog vi med oss zelda :) direkt vi släppte henne från bilen så sprang hon längst ut på bryggan och satt och kolla där på vattnet och när båtarna åkte förbi. zelda älskar vatten och jag tror att hon skulle älska att åka båt också. måh, hon var jätte söt när hon satt där :) nåmen jonatan köpte en glass och jag en mazarin och så satt vi och fikade där med dom :p som sagt, det har ju vart så fint väder idag.

sen har jag bara suttit och kollat på one three hill..och säger bara att fan vad det är bra! sitter nu också och väntar på att ett avsnitt ska bli klart.. satt också nyss och funderade på hur mitt nya rum ska se ut! åh, jag bara längtar tills vi ska flytta..att få inreda allt och jah :D och vet ni vad? nu plingade det i bitcomet och det menas med att one three hill är klart!
så byyyyyyyyyyye ♥

fint väder idag med

hallåh. jajjemen, idag blev det fint väder också. men så trodde jag inte på morgonen..jag for och jobba och tog på mig mycket kläder, jacka osv. sen när jag gick ut och tog en rök med jani så såg jag att det var skit fint väder. träffade min kusin maria också på affärn, det var fan länge sen :) bestämde också att jag ska åka och hälsa på henne nåndag och rida lite osv. skulle va kul :) slutade jobba vid 4 och for hem, har bara suttit ute hela tiden och solat lite och kollat på när jonatan klipper gräsmattan =p haha snygg hatt han också hade beställt, norrlandsguld! ska nog också beställa en sådan, fast ett annat ölmärke :D

ja, jag for igår till angelica och såg att nasso också var där :) dom höll på att klä på sig och sen promenerade vi till fredde och for med honom till öb och skulle köpa matlådor :p sen blev vi jätte hungriga, så jag ville få tag på min man så att jag får pengar men jag hittade inte honom någonstans i stan och han svarade inte på telefonen. sen tillslut ringde han och sa att han vart och hälsat på tomi och att vi skulle käka hos hans bror..så fredde förde dit mig och så käka vi och sen bastade och spelade parspelet ;p jag och jonatan är ju bäst! ;) hehe

vet inte alls vad som händer idag, vill hitta på nå kul :D nå vi ringer väl någon c(:
nu dra. pussss

fint väder

vad händer idagens då? vaknade nyss och såg att det var jävligt fint väder så tänkte att jag stiger upp..ska iaf hoppa i duschen nu och sen äta + städa lite sen åka till stan och vara med angelica :) vet inte alls vad vi ska hitta på men det blir nog något roligt endå. igentligen har jag inte tid att skriva nu nåmer..så skriver sen senare =) puss

måndagkväll..

idag har det inte hänt nå mycket eller speciellt..ville bara skriva, har lite tråkigt.

efter att jonatan kom hem från jobbet for vi till stan, vet inte riktigt vad vi tänkte göra där menmen..vi träffade jessica och crille och så slutade det med att vi for med dom och cruisa lite och leta en lampa till husvagnen som tydligen behövs. men det hittade vi inte, men istället hitta vi en tv som jag och jonatan har velat ha länge. och det var ännu rea på den men det blev aldrig av att köpa den om vi nu inte far imån och köper den. är jävligt sugen, men det är ju endå jonatan som mister sina pengar. men igentligen är det bara bra att han lägger pengar på en tv istället för fyllor. :) men vi får ju se imån om det blir en ny tv. det skulle sitta fint ;)

sen efter det skulle j och c fara och käka så jag och jonatan for till hans bror och berättade den stora nyheten. att vi ska flytta! eller det kanske inte ni heller visste, men nu vet ni. vi ska flytta långt åt helvete =) eller okej, det kanske inte är sååå jävla långt, men en bra bit upp. vad skönt det ska bli att komma bort från happis, iallafall ett år. fårse om jag kommer tillbaks till 3.an, att jag bara går 2.an där. men det känns lite nervöst att börja en ny skola, med nya människor. men nog kommer det väl säkert endå gå bra. får man väl hoppas på iallafall ;D hehe

sen for vi iallafall hem och jonatan for någonstans? vet inte vars men och jag sitter bara här vid datorn och funderar på vad man ska göra. orkar ju inte precis gå och sova redan, har börjar bli van att vara vaken hela natten och sova hela dan. :) tihi..

jessica & crille skulle komma och spela partner spelet men dom kom aldrig :/ nåmen vi får väl ta det någon annan dag. och dom ska förresten med till kirunafestivalen, fan vad skojj det ska bli! =D längtar somfan..idag har jonatan också ringt och bokat campingsaken så att vi kan fara med husvagn ;d så nästa onsdag, då far vi!

oj det blev ju endå ganska mycket skrivet, fast det inte var planerat =p och nu hörde jag jonatan komma in genom dörren, nu blir det väl att börja kolla one three hill. och det är fan jävligt bra just nu i serien. så nu ropa på honom och börja kolla! pyss ♥


båt!

hallåh.

vi for ut med båten, jag, jonatan, claus, crille, jessica & tomas. först for vi till crilles stuga och satt bara där och snacka osv. sen bestämde vi oss att fara till johns stuga och så for vi dit och det var jobbigt att komma till land från båten, det var så lite vatten så crille fick bära över oss allihopa :D och jag trodde att vi skulle ramla eftersom förra sommarn lyckades vi göra det och då blev allting förstört, mobilerna osv. men som tur var så gick det bra. vi gick till stugan och satt där och snacka och drack lite osv. sen for vi allihopa till tornefurö. det var inte enns kallt i vattnet tyckte jag för jag gick till båten och blev inte buren så. tror att jag kommer snart ta mitt första dopp :D hehe..
 crille & claus var lite full så båten höll på att vicka hela tiden typ men tillslut kom vi fram :) där satt vi nån timme tror ja och sen vid två bestämde vi oss för att åka hem. först tänkte jag och jonatan övernatta i johns stuga men sen tänkte vi att det är skönare att sova hemma under ett varmt tak! ;p och så åkte vi hem och försökte sova men gick inte så bra för en person ringde oss hela tiden! så somna typ vid 5 tiden :/

idag vakna ja vid två och så for vi till stan och käka sen har ja städat lite husvagnen som ska följa med oss till kirunafestivalen =) men vi är inte klar med städningen ännu, vi ska ännu skura osv. men jag ska vänta på jonatan så att han också får göra nåt ;p just nu ligger han och sover.
så nu ska jag bara vänta =p puss

slitet

fan vad sent jag somnade. kollade one three hill och sen satt jag och spela kort, kunde absolut inte somna men tillslut gjorde jag det typ vid sju tiden. sen kom pappa in på morgonen vid nio och så blev jag helt pigg att jag inte kunde somna om men ögonen var helt slut. så somna jag om och så vakna jag vid ett tiden och då steg vi upp. eller jag gjorde men jonatan låg fortfarande kvar (: sen kom claus med jonatans bil hit för vi lämna den hos john igår och så for vi till johns gård där vars elias, nasso, john och ankan var och så snacka vi osv sen till affärn en sväng..och nu sitter vi här hemma och väntar på mat, vi ska grilla och sen efter det ska vi ut med båt! men fan ingen alcohol idag, nog för att jag har vart nykter nu i typ tre veckor :) hehe

nåmen jag uppdaterar väl senare. puss
och idag fyller Linda 18 år! GRATTIS :)


fan vad jobbigt

nu är klockan 05:18. tänkte att jag ska skriva lite blogg, kan endå inte sova.
fan vad allt har vart jobbigt inatt, alla bara bråkar. fattar inte vad det är för mening. typ visa vem som är starkast och bäst?

nåmen kvällen började med att jag & angelica satt och kolla film hos henne och john medans våra pojkar var ute och söp och sen vid tre tiden skulle john komma hem och så ringde jag till min man och bad honom komma och hämta mig och det gjorde dom..så for vi och cruisa sen till kalles för att det var mycket folk där. och så börja bara alla att slåss, och jag hatar verkligen bråk och så ska min man ennu vara med i det. helt onödigt, men typiskt pojkar. ska bara bråka..
nå det slutade ju med iallafall att två tre polisbilar kom dit och stoppa allt, tillome dom som jobba på kalles. önska igentligen att jag inte såg någonting, nu fick man bara vara vittne. ;s

vi kom nyss hem, mannen min slocknade direkt och nu ligger han och snarkar somfan. låter som att han inte kan andas, så högt snarkar han. och jag är helt klarvaken, kan inte alls somna. tänker bara på allting som hänt. jävla idioter!!

funderar på om jag ska börja kolla ett avsnitt av one three hill, om se sen om jag somnar :)
nåmen aja, godnatt!

skolavslutning

japp, idag vare skolavslutning! till hösten börjar jag 2:an och jag tycker allt det här har gått jävligt fort och det är jävligt många som tycker precis som jag! hoppas bara 2:an går lika fort så att man fyller 18 =) det blir först najs då :p hihi

kom lite försent på morgonen också, hade ställt klockan på halv 7. men så hörde jag pappa ropa på morgonen 20 över 7 ;o fatta brottomt jag hade! hoppade fort i duschen, käkade, lockade håret, klädde på mig, sminka mig osv. och sen helt plöstligt så hade jag ingen skjuts så min man fick fort vakna och föra mig.

vi var först i aulan sen gick vi till klassrummen och fick veta betygen, och jag ska inte tala om för er vad jag fick. för dom sög, jag skämms nästan. ;) hehe. men en sak ska ni veta, jag fick inget IG :) det är bra som fan. sen satt jag med ankan på skolan och hängde och jag försökte fixa skjuts hem men hittade ingen :/ så satt bara där och tillslut gick vi till gränsskolan och satt där och kollade i matsalen när 9.orna fick betygen osv. :) och sen hm, jag for hem med bussen. sen ringde jenny om jag ville komma på en fika och klart att jag ville, så jag for dit och fikade (:

och tillsist en kort avslutning.
jag for hem, jonatan kom, vi for till stan, jag hämtade mat + kläder som vi beställt, sen nikkala igen, sen hem till mig, sen till johns garage. blev så trött där i garaget när jag såg på när pojkarna fixade johns bil så jag traskade hem och här är jag. ska börja kolla någon film och sova lite sen kommer väl jonatan nångång får man väl hoppas på :)

puss!

vafan

fan vad onödigt, jag sitter nu i skolan och har absolut ingenting att göra. jag skulle göra om ett prov idag men sen när jag kom till läraren sa han att jag inte behöver. och då tänkte jag att jag ska tömma skåpet, men jag har ingen påse elr nått och orkar inte ta allt i handen eftersom det är så mycket. så vafan, jag får väl ta imån de & lämna in nycklarna + hänglåset. finns fan ingen som man kan umgås med här, endast linda och annsofie är här på bilden och målar. och ingen vill hämta hem mig ;D så måste nog vänta till 12 bussen. jag ringde nyss ankan också men hon var med klassen och skulle fara och käka på leilani med dom.

har ännu inget jag kan ha på mig på skolavslutningen som är imorgon. så min man lovade mig att vi sku till kalix och kolla ifall det finns nåt, tror att jenny också ska med! ;d hon hittade ingenting i umeå så när hon var och hälsa på tess.

fan vad skönt endå det blir med sommarlov, allting har bara gått så fort :) oh yeah och snart fyller jag 17 också, längtar somfan! sen bara ett år tills jag är 18 ;p

nåmen ska fortsätta surfta runt nu på internett eftersom där hemma funkar de inte, om de nu inte börjar funka sen senare :) tjingeling


:)

hejsan :)

igår fyllde linnea, jonatans syster år! så jag, jonatan & jani for dit och grattade och fikade :p och snart ska hon också föda sin bebis, en liten pojke ;d

nu sitter min syster och gör lockar i mitt hår, hon ville så gärna gå och fota mig utomhus och så vill jag kolla om jag passar ;p skulle vela permanenta mitt hår som ankan, det blev jätte fint! är ruski sugen...men jag vet inte om jag vågar, om det blir förstört :/ men får se :) kan kanske lägga in en bild senare hur det blev nu..

fanfanfan jag vet ännu inte riktigt vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, vill ha en gul klänning. men jag vet inte riktigt, för den är så genomskinlig. vill fara och shoppa och se om jag kanske hittar något annat som jag hoppas på. och så har jag inga skor heller :/

nåmen jag orkar inte skriva nå mer. ska gå och fixa mig sen gå och bli fotad!
puss..

helgen

hallåj.

på torsdan fyllde jessica 17 år :) till början var det bara vi tjejer och sen senare kom pojkarna..vi käkade, drack, och hade allmänt kul :) och så åkte vi hem med båten på natten, jag, jonatan, linda & markus. :p

på fredan efter jag var med jonatan och jobbade i växthuset så for vi till johns stuga..nåja vi for dit och bara tog det lungt på kvällen, sen på lördan så städade vi typ gården, klippte gräsmattan och pojkarna röjjde bort buskarna så att man ser ut till vattnet, och så grilla vi och hade kul :)

och igår (söndag) kom vi hem på kvällen :p nåmen helgen har vart ganska rolig endå. har bara vart lite frusen och deppig, fråga inte varför. för det vet jag inte heller :)

nåja, jag vaknade idag vid ca 1 för att min man ringde och väckte mig..haha bara för att han är tvungen att jobba så ville han inte att jag skulle sova ;D och förresten satt vi uppe hela natten och kolla one three hill och jag har fått jonatan att tycka om det :D hihihih :) bara så jobbigt om han vill börja kolla om alla säsonger, för jag har kommit till tredje..och orkar inte kolla om..:)

nu gå och äta sen till växthuset och hälsa på :)
pusshejs

Stugan & Cirkus

tjenixen.

det blev ingen lulecruisning som var planerad på lördan. vi for till stugan istället för att det var så fint väder. jag, jonatan, john och ankan for dit. vi kom fram ganska sent. typ 11-12 tiden på natten, så rinde nasso och elias också och ville komma dit. så pojkarna for och hämta dom och jag och ankan satt i stugan och spela kort och drack lite bärs ;p när dom kom tillbaks var klockan typ 1-2 tiden :D dom hade med fredde också men han var så full och gick och la sig direkt när han kom fram :D haha och vi elda bastun och drack :p det blev också ganska sen natt, eller kanske inte så sen för mig och jonatan för vi gick och la oss redan vid 4 när vissa andra sprang runt och härja :D haha ..

så vi vakna vid 2 tiden på dan och gick ut och sola lite och pojkarna börja elda bastun och gick och basta och så grilla vi osv och sen på kvällen stack vi hem igen :)

så vi har planerat att tillbringa helgen i stugan :p det är faktiskt ganska kul :)

igår var vi på cirkus också, fick tillslut med mig jonatan. lite svårt men det gick ;)
när vi for dit så träffa vi jessica, nasso och elias och lille filip som var jätte söt :p där satt vi och så kom rosanna och harri också. haha jonatan trodde att vi (jag&han) var dom enda "stora" eftersom han sa att det bara var för småbarn :D då var det så roligt när dom också kom :p hehe men cirkusen var faktiskt ganska rolig, speciellt dedär med hästen :p nåmen tänk om man skulle ha en sådan polle, var kul det skulle vara (:

och idag har jag, jonatan & min syster vart ut med båten och sattit ut ett nät.
nja ingenting mer intressant har väl hänt i think :d så jag ska gå nu upp och kolla romeo och julia med min man som redan har börjat kolla..nog för att jag sett den menmen, han ville kolla :D han blev intresserad av den när jag höll på att skriva en uppsats om den.

nåniin, nu draiva. nattinatti :) ♥

RSS 2.0