fredag kväll

halue

linda och tommi har kommit idag, det enda vi har hunnit göra är att kollat en skräckfilm + kollat tv och nu är vi på affärn och väntar på att jonatan ska sluta. sen ska vi till pajala och käka tror jag..

mamma och pappa har fart hem idag också till happis..så nu är man ensam hemma igen hela helgen, men inget dåligt med det. det är skönt :)

ikväll ska vi bara ta det lungt och chilla, kolla nån film elr så. och imån blire tärendö..först kanske förfest hos mig sen dit :) kul!

aja, inget mer att skriva. tja0

dag 5

och veckan är slut.

jag har slutat nu, men igentligen inte ;) eftersom jag hade nyss en lektion och på eftermiddan bara styrketräning men jag orkar inte gå dit. har så ont i magen..så nu är jonatan på väg att hämta mig så ska vi fara till polisstationen och göra ett nytt pass till min man.

igår vare det ju frilufsdag..jag och jenny hade ju gjort tipsfrågorna så vi behövde inte gå den och sen satte vi upp frispeybanan och sen slutade vi :) vi satt och spela blits bara ;p

idag har jag inte gjort nått! förutom att suttit en timme på morgonen och väntat på att min lektion ska börja..matten.
och nu är den slut...

linda och tommi är på väg hit idag, hon slutar 11 så ska hon bara hem och fixa sen till systemet. och så kommer dom :)

imån ska vi till tärendö, och det ska bli skojj! och föresten så kommer ju daniela och tobbe hit till korpis, dom är just nu i piteå där tobbe går skolan..så det blir väl att umgås lite med dom och så :)

har inget att skriva just nu, skriver kanske sen! tja0


dag 4

heeeeej

idag mår jag inte så bra. känner mig småsjuk. hoppas som fan att jag inte blir sjuk nu till helgen : | har skit ont i halsen och i huvvet...visste inte på morgonen om jag skulle klara mig när jag satt på samhällslektionen. huvvet höll på att explodera men så tur var så hade jenny en alvedon! tack..

vi var nyss och käka, det var biffstroganoff och det var gott men dock lite segt att svälja, jag har så ont i halsen. och nu så gick vi hit till bibblan och jag passar på att skriva blogg. för jag tycker om bloggen :)

före lunchen hade vi oves lektion och det enda vi skulle göra var att söka reda fakta om våra val som då mitt är havet men istället gick vi till bibblan och spela blits :D skit kul spel. men jag förlorade :( hähä

nu efter lunchen så har vi frilufsdag och vi ska kasta frispey, gå tippsrunda och skjuta luftgivär med nån klass :) låter skojj! nästa fredag ska vi gå alla klasser till folkan och se film :D dendär nya som kommer ut nu på bio!

och idag är det sex and the city filmen på bio här i pajala :D jag vill GÅÅÅ! men ingen vill följa med mig :(

vet ni vad jag också fick reda på igår!? jonatan ska till stockholm på kurs i september. vilken chock jag fick :D
vi betalade resan igår också till teneriffa som jag, angelica, john och jonatan ska till. fan vad dyrt det var ;o =) men vad king och fara över nyår :) längtar dit. och sen är terminen slut så kanske jag kan fa tillbaks till happis ;p najs

hm vad ska jag mer skirva?
jo linda och tommi kanske kommer imån och är över helgen. men jag vet inte helt säkert ennu. ifall vi far till happis. men som jag inte tror vi gör ;P

näfan nu har jag ingenting mer att skriva om. kommer väl senare ifall jag har tid :) tja0

dag 3

hej allihopa. jag ser att det blir bara fler och fler som läser min blogg..coolt!

just nu sitter jag i bibblan och sökert fakta om havet, igentligen skulle vi ju ha vart lediga men som sagt så erbjöd sig ove att istället ha lektioner med oss :/ bajs då och då måste vi ju nu leta fakta om miljöerna..så jag har havet.

satt idag på bussen och tänkte att jag hade det igentligen jävligt bra i happis. min klass var bäst och jag har helt sjukt underbara vänner! varför i helvete var jag tvungen att flytta hit till ingenting? fattar inte..saknar dom som fan iallafall. tror jag ska flytta tillbaks till nästa termin. skulle vara skönt..är så less på att åka 5 mil varje dag fram och tillbaks när jag kan åka från nikkala bara 1 mil :D och att vara borta från dom bästa :´) hihi nåja, vi får ju se hur det blir med den saken..

på fredag har jag bara 2 lektioner. en på morgonen och en på eftermiddan, slitet och sitta och vänta så jag tror nästan att jag ska skita i fredan och ligga bara hemma i stället :)

igår var jag ju också och styrketränade, fast vi behövde inte igentligen.. men jag testade på lite och fyfan vad det är ruttet där ;o finns ju fan inga bra grejjer som i happis. och som sagt, jag saknar happis :D heheeeeeeeeeeeee

aja, ska väl fortsätta med det jag gör, havet! skriver mer senare...tjaaa0

dag 2

hej..

skrev ingenting igår för att jag inte hade nåt att skriva om. jag glömde inte bort det elr så men jag tänkte att jag har endå ingenting att skriva om. jag var jätte sliten igår, jag somna direkt jag kom hem på soffan och sen när jonatan och dom kom hem gick jag och la mig i mamma och pappas säng. åh vad skönt det var att sova. sov till halv 9 fan ;o så hade inte lite jävla svårt att somna inatt :D men det gick tillslut efter ett bra tag.

idag är min andra skoldag och det har gått bra! vi har haft enda till nu hjärt och lungräddning med elprogrammet. det gick uselt för mig när jag skulle få liv i en docka. jag kunde inte blåsa :D vi skulle ta tid hur länge det tog och för alla gick det under 1 minut som det ska. men för mig kom det till 3 minuter fan :D haha vad alla garva ;p nåja, men nu har jag iallafall fått "körkort" för det här :) nämen det är bra att kunna. har lärt mig faktiskt massor som jag ska pröva sen på jonatan :D han får vara mitt offer ;) jag har t.ex lärt mig dedär mun mot mun metoden och att få igång hjärtat och t.ex om nån håller på kvävas om nån satt nåt i halsen, att få ut de. och att linda bandars ;P hihi och så fick ju "körkortet" och en bok om det där.

vi har rast nu enda till 2 och sen har vi individuellt val och jag har styrketräning. va kul :) men det är det, jag vet inte vars det är och jag känner ingen som ska gå där. jenny får väl annars visa mig. och sedan slutar jag :) då ska jag hem! åh gud vad skönt! hade förberett mig redan för att vara hemma imån för läraren är borta från dom 2 lektionerna vi har imån. men så kom nyss min mentor ove och sa att han har lektion med oss imån istället. FAN! kanske jag endå är sjuk imån ;) hehe nämen inte börja skolka redan :) jag ska vara duktig.

ihelg är det ju sådandär fest på tärendö, typ festival. band som spelar osv..och dit ska vi! :D jag har bestämt nu, men jag vet inte om jonatan ville till johns stuga. men det skulle vara kul att fara till tä.. det är ju endå bara en gång om året dedär. men vi får ju se vad som händer...

jag vet inte alls vad jag ska skriva om nu, det står helt tomt! så jag ska väl antagligen sluta nu så..

pusstja0

igen

oj förlåt. jag som inte skulle skriva förrän ikväll men har så tråkigt just nu så var bara tvungen att skriva mer :P hehe

jag gick ju då tidigare till matten med camilla, en tjej som också går i min klass..vi gick till matte Bn och fan vad mycket folk det var där. vi var 32 elever :o blandat..så vi fick först ingen plats, vad skämmit :D och så hade dom såntdär upprop och så hörde dom inte mig, det var jätte skämmit :D haha..vi hade inte så lång lektion, det var bara pararbete att man ska slå en täning osv osv. ;p orkar inte förklara.

och nyss hade dom andra svenska och jag har hål...jag börjar först om 10 minuter nån lektion, karaktär nånting :D hehe och sen slutar jag :D yeees, men bussen kommer först halv 4, så jag är hemma nångång halv 5 kanske :/ men det ska bli skönt att ha avklarat denna första dag :P det som är det dåliga är att det bara går en buss hit halv 8 och bara en hem halv 4 :/ så fan om man slutar ruski tidigt.

på onsdag tror jag att vi är lediga, vi har bara 2 lektioner och läraren ska vara borta då :D jag ska när jag kommer hem ta kort på schemat och lägga in här :) så får ni seeee ;p lalala.

ringde då innan matten till jenny också, hon hade kul och skulle beställa nå nytt sims spel :D så nu kommer hon ha kul iallafall. önskar bara att jag hade en data hemma, men min är ännu sönder och jonatans också så..så nu måste jag använda affärsdatorn och det går bara att komma in på den här sidan + msn. så lite dåligt, men det räcker..jag kan ju sitta här i skolan fast på lunar och de..

nämen ojdå jag fick ganska mycket skrivet fast det bara ploppade upp att jag skulle skriva nåt ;P hehe nåmen kul!

läste nyss på vickis blogg en massa filmer som hon hade där..jag tror att jag ska försöka fixa dom och se ;P vissa lät ju bra ;) nåmen nu ska jag bara springa till skåpet och sen till lektionen och sen HEEEEEEEM! :D

hejdå

min första skoldag!

hej :D

ihelg kom linda och tommi och hälsa på oss :P det var jävligt roligt. vi bestämde oss för att fara och grilla och bada osv vid en strand så när vi hade druckit lite for vi en sväng till daniela och tog en grogg sen följde dom med oss till stranden..och då mötte vi crille, jessica, john och ankan :D hehe fan vad dom överaskade mig :) kul vare.

nåmen vi satt vid elden och sen bestämde jag mig för att gå och bada och det gjorde jag. linda skulle också men sen fegade hon väl ur :P hehe sen när vi skulle fara hem for c,j,j&a hem och vi resten for hem till mig. och där somna jag och sen nästa dag for vi bara och gled runt och visade lite korpilombolo :D haha och så kolla vi 2 skräckfilmer. en var helt okej, men den andra var ju mer rolig än läskig :D hehe och så kom mamma och pappa hem. mamma hade vart och köpt nya skor + en jacka och hämtat ut ett paket som vi beställt. fina kläder ;)

och idag är det min första skoldag. var jätte nervös på morgonen, men jag hoppade på bussen och när vi kom till sattajärvi eller vad det heter så kom jenny, en tjej jag träffat tidigare när hon var med anna och dom och som ska gå i min klass. så kom hon och satte sig brevid mig :) det kändes lite tryggare, gick med henne in till klassrummet. så fick vi massa grejjer och papper och scheman. mitt suger lite grann för dom kurser dom läser här nu har jag redan läst i happis så har lite håltimmar här och där. alla dagar är till 20 över 3 men det gör inget, har ändå inget att göra här. bättre att få det bortgjort. var nyss också och käkade, makaroner och köttbullar. makaronerna var lite slemmiga men det gick :)

nu har jag håltimme medans jenny och dom är på lektion. dom har engelska och engelska A har jag redan avklarat så typ om en timme har jag matte B och det har inte dom. så lite suger det ju. men det är ju bara att hoppas på att jag lär känna fler personer här :) men endå saknar jag happistjejerna! dom är endå bäst. och mest saknar jag jenny. min jenny. som jag alltid känt! <3

än så länge har ju den här dagen gått bra, men är endå lite osäker. men vi får ju se hur dagen helt gått. den är ju inte slut ännu så. och nu tror jag att jag ska ringa jenny och höra lite ;p har lite ont i händerna, det här tangentbordet är så segt.
och jag har skrivit mycket nu. så skriver mer ikväll vad som hänt under denna dag.

pusstja0

varm dag :)

hallåj

det gick bra igår, mycket folk osv. :)

idag när jag vakna for jag direkt ut och promenera med zelda..gick förbi daniela och fråga om hon skulle hänga med på elljusspåret och det skulle hon :) så kom för ett tag sen tillbaks helt slut :/ det är så varmt ute och solen bara steker. ska inte gnälla, för det har vart en usel sommar!

pratade också igår med linda på msn...dom kanske skulle komma hit ihelg :D va kul :)
kollade i happisbladet idag och vi var redan med där :D haha

ringde också till jessica direkt efter och bad henne kolla :p åh, jag saknar henne! kändes kul att prata :) hoppas dom också kommer och hälsar på :) hihi..

ikväll tror jag att jag ska fara till daniela och kolla film, nån läskig hoppas jag på :D älskar såna filmer ;P

nåja, jag ska inte skriva nu nå mer..mamma behöver datorn :) tja0

vilket ös!

vilket ös det är här i butiken nu när det är invigning..ojjojj man ryms inte enns in :D och alla har fullt upp..

jorunalisten kom och interjuvade mig :D så nu får ni läsa tidningen ;) och så tog hon en bild på mig och jonatan :) heheh

jaja, har inte tid nu att skriva. skriver nog mer seeeeeenare hur denna dag gick! :)

nyskolan

hej

idag var jag till nya skolan och tittade och träffade rektorn osv. men fan heller. jag ska tillbaks!!!
vill verkligen, men mamma sa att jag får flytta tillbaks ifall jag inte trivs där som jag nu troligen inte kommer göra eftersom jag saknar mina vänner och min klass! menmen vi får väl se..

var nyss ute och promenerade med daniela, anna och zelda..men det blev inte så lång runda för daniela hade fått besök så vi gick bara till fottiplan och runt hem igen..

och nu sitter jag på affärn och gjort en massa skyltar för mamma och pappa har invigning imån här så att..

äh men vafan, ska dra hem nu så att jag skriver mer imån! pusstja0

korpis

hejj

på lördag kväll for vi iväg med båten till tornefurö och grillade, och det var ruski mysit, att sitta och grilla mitt i mörkret med den fina brasan :) vi satt där typ en timme elr nåt så kom betty och anton ;p men sen blev det så sent så att vi var tvungen att åka hem för john skulle upp tidigt och fara till umeå.

söndan så åkte jag och mamma och moster till ikea och shoppade ;p och sedan for vi hit till korpis..och nu har vi tagit med katten också, blev nästan rädd igår för mamma släppte ut henne på natten och kom inte tillbaks på hela dan, och jag var och letade och ropade på henne men inte kom hon..och sen igår vid 10 tiden såg vi henne sitta brevid huset och kolla in i fönstret.., så nu har hon sovit med mig och det var mysigt :D hehe

vaknade för ett tag sen av massa sms ;d jenny ville att jag skulle komma tillbaks dit, och fan jag önskar bara det. att jag får komma dit tillbaks menmen allt är inte så lätt. imån ska jag också fara och hälsa på nya skolan, det är ju bra så att jag får kolla runt osv.

igår beställde vi också en utomlandsresa till teneriffa. vi ska åka med john och angelica dit över nyår och det :) vad härligt. :) fan vad skönt det ska bli, och vad jag längtar. kan inte dom här 4 månaderna gå fort nu :D

ska börja kolla nu på en tatuering jag ska göra. så ska sluta nu. puss

Nikkala

ja nu är vi hemma i nikkala och det är skönt!

john och angelica kom igår till korpis och hälsa på :p vi var ensamma för mamma och pappa kom hit hem igår. så vi bjöd in daniela och kristoffer också :P vi bastade, sjöng singstar och hade jävligt kul :D och sen när festen var slut vid halv 4 så börja vi kolla en skräckfilm, jag, ankan och john. jonatan gick och sov för han var tvungen att jobba idag. men jag somnade i filmen ;) hehe

och idag vare bara att börja städa sen när jonatan slutade så for vi till jockfall och käkade ;) jävligt gott vare och så tittade vi på forsen =) och så bestämde vi att vi åker med john och ankan till nikkala och åker tillbaks dit imån med mamma och pappa.. och nu är jonatan hos john och när dom kommer hit så ska vi kolla utlandsresor ;P skulle vara skönt att åka bort!

och sen tänkte vi fara ut med båt och grilla elr nåt en sista gång :p

men nu ska jag sluta, jag ska gå och göra nåt vettigt :D hejs

John och Angelica :)     Jockfall

luleå

hej

igår var jag i luleå med daniela. steg upp vid halv 7, fyfan vad slitet. så gick jag bara bakom vårt hus och så var jag i bussstationen. ruski nära, och det är bra :) när vi åkte förbi överkalix så hoppade det på en massa jävla jobbiga ungar. dom skrek och skrattade hela tiden, och jag var inte på mitt bästa humör då på morgonen :/ skit jobbigt. sen när jag gick och satte mig brevid daniela så börja dom kasta papper osv på oss?! :o dumma ungar. så vi hoppades verkligen att vi inte skulle se dom på hela dan. men jovisst fan såg vi dom överallt.

sen kom vi dit och shoppade och sen vid 12 kom hennes syster och hämta upp oss så for vi och kolla en lägenhet till daniela. den var fin, men dyyyyr :o men vi får ju se hur det blir nu, om hon tar den.

sen shoppa vi bara vidare, hittade faktiskt några fina klädesplagg. som jag faktiskt är riktigt nöjd med :)

och sen 10 över 5 gick bussen tillbaks, och jovisst fan hoppade dom där ungarna på :s men nu satt dom inte iallafall brevid oss, så det var bra.

det spöregnade också hela dan i luleå så när vi kom hit till korpis så var det bara att springa den korta vägen in i huset, är jävligt glad över att huset är så nääära :)

just nu sitter jag och väntar på att maten har smällt, för jag käkade nyss och är snart påväg till daniela med zelda så att vi kan fara och gå på elljusspåret :p där är det fint.

får se vad man hittar på idag, köpte en massa skräckisar igår. 12 st i ett stort paket endast för 199:- och det  bästa med det var att jag inte sett en enda av dom så jag tror att jag ska kolla iallafall en idag :) heheh

nå nu har jag skrivit tillräckligt tycker jag. så nu ska jag gå hem och klä på mig osv. byee

nåniiiin

hej :)

igår var det faktiskt riktigt trevligt, daniela och kristoffer kom och hälsa på :) så gick jonatan och han ut och kolla på bilen och sen när jag och danni gick ut så var dom inte där :o så vi ringde så hade dom stucki till fottiplanen så jag och danni tog crossen dit :D haha va kul ;p så var vi där ett tag och så hämta vi chicco, deras hund. så fick vovvsingarna leka lite. och det såg så gulligt ut eftersom chicco är en vit schäfer och zelda en svartbrun =) sen for vi och cruisa bara runt..

och idag väcktes jag med att hon ringde och fråga om hon fick komma förbi, och så kom hon :) så käka vi och satt och löste korsord tillsammans sen for vi ut och cykla en sväng :) och så bestämde vi att vi ska dra ti luleå imån ;p hiih fan va kul. men det jobbiga är att bussen går härifrån klockan 7 ..så ska gå och lägga mig tidigt idag, nog för att det är ju bara att sova på bussen =) och så ska vi imån fara och kolla på en lägenhet där till henne :) men jag tror nog att det kommer att bli kul ;D

det är endå roligt att ha träffat en ny vän här. (:

sitter nu här på affärn ensam, glömde min telefon och så kom jag på att jag ska blogga lite :) men jonatan väntar nu med filmen så ska springa hem igen ;p hejsvejs :)

helgen.

hejjj

nu sitter jag här på affärn i korpilombolo, kom nyss hemmifrån nikkala :)
vi for härifrån igår på dagen och sedan låg vi bara hemma och chillade och sedan for vi till jonatans brors stuga och bastade och drack lite ;p och idag när vi kom därifrån for vi och käka hos fammo och sen for jonatan och körde lite till vår granne + ante..och jag for med mamma och pappa till stan och gick på stadium men hittade ingenting :/ och sen for mamma och pappa iväg till korpis och jonatan och dom kom och hämtade upp mig. så for vi till nikkala och tog jonatans bil och lämnade av domdär. och så börja vi köra hit och här är vi :D

fifan det känns nu som att jag har feber, mår inte alls bra :/ så ska bara ligga och kolla film och bara chilla.
jajustja, måste fara och lämna in filmerna jag hyrde.

då på fredan 080808 :} när madde och dom kom så på kvällen for jonatan med pappa och affe till pajala så jag och madde tog en cruis med mercan och så for vi till fottiplan och så ringde mamma och sa att snuten var ute på byn, som den aldrig brukar vara menmen..så kom daniela dit och så promenerade vi till henne och tog 2 cyklar och cyklade till en gubbe som hyr ut filmer..så hyrde vi två stycken, en skräckis och en komedi så jonatan vågar se iallafall en av filmerna :D haha ;)
så cyklade vi tillbaks och tog bilen och körde hem och såg filmerna..och där tog kvällen slut =D tihi

nu ska jag gå hem och ringa daniela =] tja0

fredag

hej
förlåt för att jag inte skrivit på ett tag som jag lovade kära blogg :)

men nu ska jag bara berätta kort vad som hänt idag..
typ vid 11 tiden kom affe och dom och sedan fick jag ett mess av daniela att vi skulle gå ut och gå med hundarna och så gjorde vi det :) hon visade nya ställen osv, trevligt :))

sen vid halv 3 kom anna med bussen och hade med sig alex och madde..
så jag och madde var nyss till fottiplanen med bilen och hundarna så att dom fick springa av sig lite :P
och nu funderar vi på om vi ska fara och bada..och utforska lite till ;p

sådärja. nu har jag skrivit :D hehe..skriver nog mer imån! pusstja0

drömmar är bra :)

hallåj :)

affärn stängde just så nu sitter jag här :) har nyss scannat in fina foton och gjort om dom och skrivit ut :p väntar nu bara på plastmaskinen så att jag kan plasta in dom :D fina grejjer ;)

har sovit skit skönt inatt också och vaknade vid halv 1 :o ojj :D heheh men imån har jag lovat att hjälpa till i affän =)

ojfan nu är vi redan påväg hem så jag kan skriva mer imån för jag har ennu inte tillgång till en data hemma :( nåmen bloggen, då ses vi imån ;)

pusstja0

p.s min dröm var otrolig! undrar vad den betyder?...ska läsa i drömtydningsboken. :) tiihi
men ska inte tala om vad drömmen var, för det var min dröm och ingen annan ska få reda på vad det är. :) lälälä

javisst

hallåj

sitter nu på affärn, i korpilombolo då! den har nyss stängt så jag sitter här ensam med mamma. pojkarna har gått och käkat så jag ides inte lämna mamma ensam här medans hon städar osv..

idag har jag sattit ihop min och jonatans säng också men just när jag blev klar så såg jag att en sak fattades ;s hela dendär jävla saken som man ska sätta dit under så att man kan ha madrasserna på :o så vet inte alls vad jag ska göra nu. men jag är jävligt nöjd att jag klarade att sätta ihop hela sängen själv :)

pratade för ett tag sen med jenny också, och hon kanske kommer hit på torsdag med anna med bussen :D  fan vad najs :)) och bussstationen är ju inte så långt bort här. den är typ just bakom vårt hus :D haha.. längtar redan dit ;) kommer nog bli kul, så har jag också en vän här för pappas och jonatans poolare kommer hit ihelg så ;p
idag var sakke och hans familj också och hälsade på :) kul att det kommer folk från nikkala och hälsar på.

tänkte lära mig ordentligt kassan idag också men så blev det aldrig av, så det blir nog imån istället :) måste se till att vakna tidigt =) men någon måste ju vara med hundarna också, så kan inte vara på affärn hela tiden. men det är endå kul att gå ut och promenera här och utforska =)

ja just ja, jag ska berätta också hurdan min helg blev :D hehe
på lördan kom vi ju hem vid 6 tiden efter att ha vart också på ikea och shoppat :D så kom vi hem, så såg vi att vi hade glömt benen till pappa och mammas säng så for vi till stan igen och snabbade på eftersom ikea stänger 7 och efter de for vi och hämta pizza och sen hem och käka sen for vi till fredde en sväng och hälsa på. där var bl.a crille och jessica, stefan, claus, tomas och nån till. hehe jessica var så nöjd och visade mig sin nya telefon, och den var fin :)
sen for vi hem igen och sen till seskis och skulle hälsa på linnea och tobbe men jag tror dom sov. och på vägen hem igen så ringde krille (jonatans bror) och ville att vi skulle vara barnvakt och så var vi på väg dit men så for vi förbi fredde igen och så åkte fredde, crille och jessica med oss till stan och så for vi och var barnvakt hela natten, huh vad slitet :)

sen på söndan var jag och mamma och handlade i stan, typ lakan osv och det tog hela dan och sen for vi bara hem och sen tillbaks hit...
så har inte faft precis nån ledig stund :D men det gör inget, för lediga stunder får jag här hur mycket som helst, fast med hundarna då :)

nu tror jag att mamma är klar, så nu ska vi gå hem och försöka lista ut hur vi ska göra med sängen osv =p
pusstjaaaaaa00000

Jonatan är jävligt söt :) <3

hej

idag vaknade jag med att jag hörde moster och mommo ;o dom kom och hälsade på :) hehe så då steg jag upp och gick i duschen och sedan klädde på mig. vi gick allihopa hit till affären och jag började direkt med att arbeta och göra sånadär skyltar som jag lärt mig att göra =) klippa och klistra på datorn, kul :)

idag när jobbet är slut ska vi nog åka hem och komma hit igen imån kväll..men det blir nog också kul att komma till sitt riktiga hem. att få träffa sin lille kisse också :) tihi..fårse vad man hittar på ikväll, kanske umgås med någon?! nå jag vet inte, vi får väl se :)

alltså, jag gick nyss och spana in jonatan som sitter i kassan. och han är faktiskt riktigt duktig!!! och faktiskt riktigt sööööt! ärligt, sötaste kassören som jag vet ;) <3 loveu baby

har inte riktigt tid att skriva nu, ska gå hem och hjälpa mommo och dom med maten. är svin hungrig, hann inte äta i morse =) så byebye, puss.

korpilombolo

hej
otroligt att det gick att logga in här på affärs datorn :D

nåja, nu är vi i korpilombolo och har vart här nu i några dagar..det är jävligt fint här ska ni veta! jag kommer nog att trivas bara jag får hit min jävla dator som ännu är sönder :/ och så skulle det vara ett plus att få lite vänner här, jag känner ju fan ingen :/ fast har lärt känna någolunda barnen som bodde före oss i huset så det är bra :) så har jag någon att prata med lite ;p eller barnen och barnen, dom är 18-20 år :D

mitt rum är också jävligt fint, eller ska nog säga mitt och jonatans rum! fast det rummet har inga fönster så det är lite mörkt. har också gröna tapeter där, fast det är endå fint med en såndär bård där uppe..ska ta bilder och lägga in bilder :) det enda vi har i rummet är nu en stor tv och en dubbelsäng och ett ställ fullt med filmer =D heheh..det finns så mycket att göra ännu där. men det är det, jonatan jobbar hela dagarna och jag kan inte göra allt själv eftersom det är tunga saker.. så det är bara att vänta tills han har tid.

igår vare också inventering i butiken så det blev ganska sent :/ alla dagar har blivit sena eftersom vi hjälpt till i butiken och fixat huset osv. och på dagarna är jag ensam med hundarna och har inte ett piss och göra för anna vill inte ännu komma hit, hon tycker om att vara ensam i huset :) men det kan jag nog förstå, för jag tycker precis likadant. :) haha

idag har jag inte gjort så mycket, vaknat, ätit, vart till kiosken och köpt en tidning och sedan for vi till fottiplan, jag tänkte kasta lite boll. men det var så mycket folk där. så jag ides inte..ska nog fara ikväll dit tror jag..det är iallafall jävligt fint här, att gå ut och promenera osv. =p

nu har jag inte tid att skriva här, morsan ska beställa lite grejjer så..
så kan skriva kanske lite senare om jag vill och orkar! ja just ja, jag har köpt en ny telefon också så nu har jag inte en såndär seg skit telefon som man inte kan trycka på knapparna. =p

så tjingeling :) puss!

RSS 2.0