skoliiish

usch vad jag börjar att bli less! jag vill bara åka hem nu med en gång. fara till huset och packa upp allting och fixa osv. för igår nämlingen blev flytten avklarad. alla grejjer till huset, lägenheten städad och klar för nästa hyresgäst :)
sitter just nu på datakursen, jag har webdesign.. en massa om koder osv, ganska kul men i längden inte. har suttit här nu så länge så åh vill bara ut och få frisk luft, jag börjar få ont i huvudet. nååja, bussen går ju om en halvtimme så och sen hemhemhem och vara med bamsebamsebamse :) min lillkille har blivit så stor redan ;p ni ska få se en bild sedan när jag tagit nå kort :) har just nu ingenting i ordning eftersom jag inte ennu hunnit packa upp allting i huset osv.

nånu ska jag försöka sluta tidigare och börja tralla låååååååångsamt till bussen och njuta av den härliga luften och fundera över vad jag ska ha för apu plats och vad jag ska göra för projektarbete :)

the green bedroom

inatt ska vi sova här hos mamma och pappa i mitt gamla rum, känns lite som förr i tiden då vi ennu bodde här :) men nu blev det såhär pga flytten, nästan allt är ute nu från lägenheten. måste bara dit och städa imån och sen klart ;)
nu kolla 24 ;p

Skolan :)

ursäkta att jag inte hunnit uppdatera men har inte haft tid.. igår började vi med att flytta grejjer till huset som vi ska flytta in i. och idag blire samma sak och sen är nog lägenheten tom i princip.
var igår också på riskettan och det var ju lite långtråkigt men väldigt intressant endå. och sen var jag på datakursen som jag valt att ha och den blir nog intressant, rolig! men jag funderar ennu på vad jag ska ha för projektarbete.. aah, help me.

idag har vi vart på en föreläsning och sen var jag på projekt och företagande men där hann vi inte ha så mycket lektion, endast bara svara på frågor.. och sen var vi och gjorde om våra scheman lite, har så mycket onödiga kurser och har endå alla 2500p som jag behöver så :)
äcklig mat var det också idag så jag åt bara morötter. :p snart blir det att åka bort, eller vi var egentligen tvungna att gå dit men ska åka med camilla :) vi ska fara och leka lekar, kubb osv.. prapra.

och så måste ni veta att det var faktiskt ganska roligt att börja skolan igen. och speciellt när man vet att det bara är ett år kvar av hela skolan och sen är det slut på de :) eller det beror ju på om jag ska plugga vidare, men i dont think so.

jo men att jag har inte så mycket mer för tillfället att skriva om..
jenny wahlberg, nu har du lite att läsa ;) och du kommer få mycket mycket mer sen ;p

Linda & Ummpis

kom idag till nikkala med mammsen, hon förde mig sedan hit till linda och här sitter jag, jessica, linda och crille och dricker..damerna ska snart hoppa i bastun och sedan ska vi väl dricka mer och sen till umppari, krogen.
jessica har nyss färgat håret på mig, eller slingat det.. har fått så mycket utväxt så.. hoppas det blir fint och att inte håret ramlar av :)
och så hoppas jag innerligt mycket att den här kvällen blir extremt rolig! men det tror jag nog, bara det är med rätt sällskap så :)

nu vettni, nu ska jag gå och röka. och jessica har lärt sig att blanda en god drink, sex on the beach.
puss


Watching the stars

alltså, jag förstår inte. jag kommer inte på något jag kan skriva om nåmer.. men kan skriva att jag haft en jobbig dag ;s eller halva iallafall ;D jo och att jag idag fick "män som hatar kvinnor" filmen. jag hoppas att den är bra, men vad jag har hört så verkar den skit bra ;p så det blir nog att se den idag och sen kanske wallanders nyaste.. ifall det nu inte blir så sent, mannen min är hos pappa och bastar.
jomen ha pra.
p0ss


The Last House On The Left

Handling:
En nyinspelning av Wes Craven's skräckfilm från 1972. Två tonårstjejer kidnappas, torteras, våldtas och mördas av ett gäng kriminella. Efter morden söker de kriminella en plats att sova på och hamnar till slut i samma hus som ena tjejens föräldrar. När föräldrarna inser vad som hänt och vilka som är deras gäster blir hämnden fruktansvärd...

Tyckte den här filmen var jätte spännande och bra! lite grymm..




The Ruins

Handling
Ett sammansvetsat kompisgäng från college besöker en gammal outforskad ruin från mayakulturen men fångas i en uråldrig fälla: en obeskrivlig ondska som bara väntar på att dra ner sina offer i en mardröm utan slut. När rädslan och paranoian håller på att göra dem galna är deras enda utväg att göra det otänkbara.

och vad jag tyckte, jo jag tyckte att den var faktiskt bra. spännande och lite läskig :)



 


ingen holme

det blev ingen tärendöholmen, vi hade ingen skjuts dit så vi for till jonas brorsa tony :) där var det en lite fest så vi åkte dit och umgicks. men jag var så duktig och var nykter :) kom hem vid 2 och sen gick vi och la oss. vaknade nästa dag tidigt och gick till jobbet och jobbade hela dagen.. härligt sen med pengar :)

Tärendöholmen

blir det idag förhoppningsvis. det regnade skit mycket nyss men nu börjar solen komma igen :)
erika var nyss här, men for och gjorde nåt nu men kommer tillbaks hit sen och då börjar väl drickandet lite smått, har bestämt att bara dricka lite idag för imån måste jag jobba :s och vet ni vad, fredde och kristoffer är här nu för första gången och hälsar på och nu är dom och tar en rundtur i korpis :) och jag, ja jag tänkte att jag skriver blogg, för det var ju faktiskt ett tag sen tror jag :p men det blev inte så mycket skrivande endå. vet inte alls vad jag ska skriva om..

jo nu kom pojkarna tillbaks och erika är väl på g. då ska vi fara till jokkfall och käka! så underbar mat.
nånu gå och sätta på mig lite vettigare kläder..


17 Again

såg jag i förrgår och den var bra.. inte riktigt vad jag förväntat mig men nog var den bra endå. och zac är ju bara så bra :D

Handling:
Mike, 35, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att ha befordrats, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer. En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen!



Hem ljuva hem

Bröllopet gick bra. alla var så fina och jag fixade britta som servitris så henne fick man också se där :D vi var inte där så länge, tills halv 7 kanske sen blev det hemåt.
igår kom vi till korpis, hem ljuva hem. började faktiskt sakna hemmet efter 2 veckor. men nu efter en natt så ångra jag mig, det är ju så sjukt varmt här på nätterna. kok hett. jag har vaknat hela tiden, vridit och vändit mig.
jag kom nyss från duschen, jag ska gå och hälsa på älskling på affärn :) och sen huset till min bejbis. och förresten vi har sattit staket runt hela gården + byggt en altan :) jätte fint!

ps. bilder kommer senare..

ingen aning

vad jag ska ha för rubrik!
har ingenting att göra så ni får en litet inlägg nu medans jag väntar på en film :)
idag har jag och mamma vart och shoppat, hittade en klänning, bh, kjol, t-shirt och en top. är jävligt nöjd över grejerna :p inte ofta jag hittar sådär mycket saker i hpda på en och samma gång. sedan solat lite grann. for på kräftskiva men började på dåligt så åkte hem med mamma och pappa och jonatan har ännu inte kommit hem :( blir nog till natten..
ullis och robban har också kommit idag för när vi ska på bröllop imån som ska bli så kul! :D

nåja nu kolla film. puss

John 20 år!

john fyller 20 år idag! grattisar åt dig även om du inte brukar läsa bloggar :D

jag vet att jag inte skrivit på hur jävla länge som helst men har bara inte haft tid.. under hela veckan har vi bara vart i stugor, åkt båt och solat. det har ju vart superväder ute.

igår kom mamma och pappa hit också med hundarna.. åh vad min bamse har blivit stor tycker jag :) en bamsing :p
imån har vi blivit bjudna på kräftskiva hos jonatans bror och på lördag är det bröllop :) vad kul :D och sen söndag hemfärd mest troligt.

jenny var nyss förbi och hämta sina saker och så fick jag bilderna från min födelsedagskalas :) har lagt upp några på pixboxen om det nu funkar, står hela tiden håller på att laddas upp. så fårse om dom kommer upp annars får jag lägga om dom :)

nu kolla tv, är trött som fan :)


födelsedagskalas

det var ett tag sen jag skrev..men jag har trott att internettet inte funkade så har inte kunnat skriva men så kunde jag fixa det nu :) vi börjar först med att jag säger tack till alla grattisar jag fått!
och sen kan jag skriva att min födelsedagsfest var bra, hände lite katastrofer men annars var den bra :) dagen började med att jag for och köpte öl, och alldeles helt själv :D haha och sen hämta vi upp linda och sandra och sen kom jenny så bada vi badtunna och bara umgicks.. och så kom angelica sen och mera badtunna men sen var jag less. men linda och ankan höll minsann igång i tunnan :D sen kom folket, dricka och mera dricka. men jag vart inte alls sugen på alcohol, helt sjukt. men sen fick jag endå i mig :) dans blev det och rocka musiken ;D skulle till krogen sen senare och det var världens svåraste att fixa skjuts, så fick tillslut tvinga mig att åka taxi. det är bara så jävla dyrt :) nåmen jag, jenny och linda kom till krogen och drack och dansa.. petter, crille och dom kom senare dit, då vart det iallafall några man kände.. det var inte så värst mycket folk där, tror många var på LK.. när klockan började bli stängsdags så kom det en och hämta oss och förde oss hem som tur var. som sagt, taxi är dyrt!!!

igår (lördag) for jag och jonatan till freddes stuga och där fick vi besök av vicki och ante. och sedan john, ankan, nasso och tomas. satt uppe till 4 och sen bums i säng. och idag har det var sjukt fint väder ute.. legat på bryggan och solat :)
fårse vad som händer idag, jag vill till korpis och hämta min älskade hund!! han åkte med mamma och pappa dit i torsdags. så snacka om att jag saknar honom! min lilla ögonsten! :)

nu är det dags att städa :)
ps. bilder kommer upp på pixboxen sen när jag har allihopa :)


RSS 2.0