spådom

nu var det dags för mig att blogga igen ;p

bamses kastrering blev misslyckad, pungen blev stor som en vad kan man säga? 3 tennisbollar! fick fara akut dit igen och öppna upp allt. mycket blod och var =/ så stackarn fick gå egenom en operation till.

nåja, har ju börjat på komvux förra veckan, ska läsa matte c. men usch vad det är jobbigt med matte men det kan vara mycket bra senare i livet :) och sen har jag bara jobbat och jobbat..

har även varit och spått mig idag, gud vad rysligt det var att hon kunde ha så mycket rätt! har ganska många tankar i huvudet just nu.. usch vad rysligt :/

nåja det var en sammanfattning av allt som händer..


kastrering

idag har bami kastreras, jag tycker synd om honom.. stackarn måste ha tratt på sig nu i 10 dagar!
for till happis efteråt och så passade jag på att hälsa på jemppan och se hur hon bor, och det var fiiint :) lite litet om man jämför med hos mig. :D

och jag som trodde att jag skulle hinna skriva mer, men nej jag måste gå och laga mat!

Nikkala

kom idag till nikkala med bamse! jonatan for redan förra veckan så har varit utan han nu länge =/ så bestämde mig för att åka hit idag när jag inte behöver jobba :)

när jag väl kom hit så ösregnade det och när jag for från korpis så var det strålande sol och då tänkte jag typ "vafan for jag hit för?!" men sen hörde jag ändå att det började där också ;p nåja.. jonatan kom hit från hans brorsas stuga och då for vi till seskis och hälsa på linnea och tobbe och sedan till stan och käka på leilani :) blev även lite spelberoende, ville bara spela mer och mer på maskinerna ;d haha och sen for vi till nikkala igen och titta förbi i hamnen där tomppe och dom satt och skulle grilla.

nu har jag och jonatan eldat bastu så vi ska gå och basta och sen kolla någon film :)


home sweet home

kom hem kl 8 på morgonen, gick och hälsa på min älskade bamiii =) sen satt jag och snacka lite med morsan i det soliga vädret, kok hett vare. sen bums i säng och sov till kl 1 och då vare bara att fara och jobba =/ men yes, det gick :) måste ju tjäna ihop mina förlorade pengar som jag slösade på allt skit i stockholm.

nu sitter jag bara och chillar och har nada att göra. ska kanske gå hem och städa, tvätta, vika osv osv. :)

nu slänger jag in nån bild från resan, av dom jag har på datan..har inte hunnit lägga in dom senaste bilderna.



firandet av början till min födelsedag :)




bara fula bilder tyvärr, men ska lägga in mer bilder sen!

hemväg

börjar att bli lite övertrött just nu, är snart i umeå.. startade våran resa vid 23 tiden och bara 2 hela mil kvar till umeå, vad skönt! jag saknar min bejbis bamii där hemma! :)

idag for jag och anna själva till stadisen med tåget, när vi kom dit så kolla vi på pridefestivalen, inte illa pinkat! häftigt att se.. tog massa bilder och videoklipp så att man får se om och om igen, för vissa såg ju helt sjuka ut :o
sen handla vi lite till, mest reavaror eftersom jag såg senare på mitt konto att jag snart är pank :o fattar inte hur jag kunnat göra mig av med så mycket pengar.
sen hem dit igen och packa och sen bar de av hemåt.. så nu börjar vi komma in snart till umeå och då är det inte så jävla långt kvar hem!

nattinatti gott folk, nog för att ni säkert ändå sover :)

RSS 2.0