Happy birthday

Grattis Isak på födelsedagen ;p






Systeryster

hej
idag har jag inte gjort så mycket, umgåtts med min syster som dom senaste dagarna. vi ska nog fara senare och köra lite fyrhjuling och ha kul, det har ju snöat också hela dagen så det blir nog extra kul att vara ute :)

aja, nu affärn och sen mat.




yeah

Sitter nu hemma hos mig och dricker lite bärs, jonatan sitter med grabbarna och jag umgås med min syster. snart ska vi dra ut och ha kul ;p hihi hejs

Tandläkare

idag var jag till tandläkaren på morgonen och lagade 2 tänder och fick 3 bedövningar så jag är ganska uppblåst i kinden :p och jag är dessutom svin hungrig så vi får ju se hur det går när jag går och äter. :) haha
och jag har bara en lektion sen slutar jag men så dumt att man inte kommer hem tidigare på något sätt..
imån kommer anna och hennes klass hit och besöker skolan :) 3vligt.

okej, nu facebooooken! :)



21!

min älskling blev 21 år igår :) riktigt stor kille nu ;D hehe
jag köpte en skoterhjälm till honom som han önskat och så bakade jag en tårta :)

men grattis än en gång hjärtat.


Polarfönster

Vi har vart på studiebesök idag med klassen på polarfönster. ganska häftigt ställe, tänk korpilombolo har fönstertillverkning. haha :D
det är också väldigt kallt ute, medans vi gick till skolan kändes det iskallt i mina ben.. eller ioförsig alla hade ju täckisar och dum som jag är hade jag inte enns långkallingar ;p men tur är det ju varmt här inne och sen blire att springa hem, det är ju inte så långt :D

och jag har blivit förkyld och det är inte bra! jag ska vara friskt. och speciellt nu när jag har apu, jag stormtrivs här.

okej.. nu börjar jag igen, men hemma om en timme ;) haha


vinterland


hej jag lever nu i ett vinterland! jag kan inte förstå hur mycket snö det kan ha kommit igår. jag och mamma var och promenerade igår kväll och det var snöbackar överallt. nåmen härligt med snö, bara synd att jag inte hann ta körtkort innan snön kom. men vem vet?! snön kanske försvinner :) och då blir det stressigt med kortet. direkt när jag är klar med apun ska jag boka halkbanan. och sen resten :p

när jag slutar idag ska jag till affärn och jobba och sen ut och skotta gården :)

aja, jag ska fortsätta nu med min farm :D bye



Gårdbyskolan

helgen var skön, skönt att komma bort ibland. lördagen for vi till storheden och handla lite..jag och nova for på hm och killarna på nån killaffär :D jag köpte en väst + 2 skjortor :) nöjd är jag också..
sen for vi till godisarenan och köpte godis m.m och sen blev det hemåt, jag och ungarna medans robban och jonatan var och fixa bilen.. vi kolla 2 barbie filmer ;D haha dom är bra. sen kom ullan hem kl 9 och grabbarna därefter. det blev ganska sent så det blev inge drickadricka. istället godis framför teven. :)

igår söndan for ullis och jobba och vi resten till luleå och gick i nå affärer :) jonatan köpte skor och sen köpte vi playstationen3 spel.. kom dit vid 5 och då blev det att åka vidare till korpis. :p vad roligt det var att se bamse, hade saknat honom :) kollade ett avsnitt av 90210 när jag kom hem, åh vad jag längtar tills imån när nästa avsnitt kommer. idag blir det att kolla one tree hill. haha jag följer 3 serier nu, gossip girl, 90210 och one tree hill. bra serier ska ni veta.

jo förresten jag har glömt att berätta att min kära hund har bitit sönder min telefon som jag köpte nyligen så jonatan var och köpte en telefon till mig :) men jag har inte lärt känna den så bra än :p och nähä nu gick det inte att ladda upp bilden. men det är en xperia telefon :) mycket fin!

just nu sitter jag i korpis skola och har rast i 10 minuter till, har apu här :) åh gud vad skönt att sluta snart :D hihi sen hem och städa, tvätta, diska osv. :)
okej nu fortsätta spela farmville. tja0


löööördak

vad hemskt det känns att det är så här länge sen jag skrev. men jag har helt enkelt inte tänkt på det..
det har vart skola, jobb osv. vi har börjat apun nu också och jag har klass 2 i korpis skola och jag måste säga att jag trivs. helt otroligt mycket, så kul :) det är som helt annorlunda, för under alla mina apuisar så har jag vart på ett dagis där man bara kunnat byta blöja osv. men nu räknar vi matte, engelska osv.. kul ;p typ 1+3 tal osv ;D haha och jag har helt otroligt sköna dagar.. måndag-torsdag 8:40-13.00 och på fredagar 8:40-12.00, king jag vet. 

igår sluta jag tidigt, sedan hem och duscha osv och sen for jag och serverade på en begravning, och sen efter det slutade jonatan att jobba och vi åkte till boden. till moster ullis ;p det var så länge sen vi var här sist, om jag ska vara helt ärlig så är det snart 2 år sen. det var just efter vi hade förlovat oss... länge sen sist, jag vet.
men vi åkte hit och har bara hunnit ta det lungt, ullis slutar snart jobba och då ska vi väl dra nånstans.. killarna for nu till systemet, det blir väl lite dricka ikväll skulle jag tro :p

nåja det får räcka för tillfället, jag ska gå och göra mig iordning för sen bär det av någonstans i think :)
pusshej

RSS 2.0