Luleåresa

vilken bra helg det har varit säger jag bara!

på fredagen efter apun så åkte vi till madde och erik, vi hämta dom och for på bio (sex and the city2) som var skit bra, rolig! men det tyckte ju självklart inte pojkarna ;d haha.. efter det for vi och köpte karra och sen hem till dom igen och hade skräck maraton ;D

lördan kom och vi for ut på stan direkt efter frukosten, for på bilutställningen som var i det dåliga vädret och sen in till stan och köpte ett par balskor, inte helt nöjd med dom men dom får duga. vad gjorde vi mer? for och käka på en smörgåsrestaurang typ, skit goda mackor dessutom, och till systemet för självklart ville ju pojkarna dricka på kvällen. vi for hem igen och gick och bastade i den enorma bastun ;D sen in och gjorde svin god mat, fläskfilé och sånt gott och sen bar det av mot stan och ni kan ju gissa vem som fick köra då? jo jag som hade vart så sugen på att dricka men fick låta bli. vart skit mycket folk ute, tog ju fan hur länge som helst bara för att komma igenom stan, typ rulla lite i taget och sen broms osv. aja, och sen poliserna, huuuuuuuuuur mycket som helst.
kom väl hem vid 2 tiden och då var man trött och gick och sov.

söndan for vi till storheden, köpte en liten present till morsan och bara gick runt. for och packade ihop sakerna och började åka hemåt. vi planerade även en grej som kanske sker under sommarn ;) hoppas det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0